Hagemøbler til din uteplass

Hagemøbler på nett og i butikk

Årets hagemøbler er på plass på nett og i butikk. I år finner du vår store utstilling av hagemøbler i butikkens tredje etasje på Alnabru. . Velg blant vårt brede utvalg på lager med rask hjemlevering.

Utesofaer til ditt uteområde

En ekstra stue med personlig preg i hagen

En komfortabel sofa til uteplassen er kjekk å ha når varmen kommer og vi vil være mest mulig ute. I sortimentet vårt har vi flere varianter, slik at du kan finne en som passer stilen og uteplassen din.

Se alle utesofaer
Skap din egen stue i hagen - sjekk utebordene

Sett ditt eget preg på uteområdet

Vi vet at dersom uteplassen skal bli en ekstra stue må du trives med møblene og omgivelsene. Derfor har vi en rekke ulike utebord til forskjellige behov og ønsker. Velg blant et stort utvalg hagebord, sofabord eller praktiske cafébord. Utforsk utvalget i dag og forny ditt uteområde

Se alle utebord
Spisegrupper til hagen

Hagens samlingpunkt rundt middagstider

Er du som oss som digger å samle familie og venner til middag ute? Hos oss finner du et bredt utvalg spisebord og grupper til ditt uteområde. Forny hjemmets utemiljø med et nytt samlingspunkt og inviter til spillkveld eller fredagstaco på balkongen eller ute i hagen.

Se alle spisegrupper

Sjekk tilbudene til hagen

Populære sofamodeller

Opplev sommeren på sitt beste med vår samling av hagemøbler - utesofaer! Vi tilbyr et bredt utvalg av utesofaer i ulike størrelser, farger og materialer som vil gi deg en behagelig utendørs opplevelse. Ta turen innom vårt møbelvarehus på Alnabru og prøvesitt din neste utesofa


Utemøbler i teak

Se årets hagemøbler i teak

Teak er en populær tretype som ofte brukes til å lage hagemøbler på grunn av dens naturlig holdbarhet og motstandsdyktighet mot vær og vind.

Les mer
Vedlikehold av årets hagemøbler

Ta vare på utemøblene

Vedlikehold av hagemøbler er en viktig del av å holde utemøblene i god stand. Med riktig pleie kan hagemøblene dine vare og se bra ut år etter år.

Les mer
Utforsk Leone - vårt mest populære byggesystem til hagen

Oppdag mulighetene med Leone

Enten du vil slappe av i solen eller samle venner og familie for en grillfest, vil Leone modulsofasystemet være den perfekte match for ditt utendørsområde.

Les mer

Sjekk oppsettene