Om Oss

A-Møbler startet i Møllergata for over 100 år siden

Velkommen til Norges største frittstående møbelvarehus

Vi er konkurrenten som siden starten i 1917 har våget å være annerledes. Som Norges største frittstående møbelvarehus har vi i over 100 år vært opptatt av gi våre kunder det de trenger for å kunne bo slik de ønsker.

Vi er alternativet du må dra innom når du skal handle møbler til hjemmet, med et unikt og annerledes utvalg du ikke finner andre steder. Vi tilbyr det du trenger for å få det fint hjemme, og blant vårt brede utvalg finner du møbler og interiør til hjemmets innside og utside.

Over 100 år med lidenskap for møbler

A-Møbler A/S ble stiftet 1917 i Christiania i et kjellerlokale i Møllergata 16. Under navnet Trævareindustri produserte man krakker og andre småvarer for salg. Etter hvert som omfanget av virksomheten økte, ble sortimentet stadig utvidet. Transport ble løst med en drakjerre. Skulle møblene langt av sted, ble det leid hest og vogn.

Den 20/4-1985 åpnet vi møbelhuset med adresse Strømsveien 239 på Alnabru. Fra denne spede begynnelse er vi i dag en moderne bedrift med enormt utvalg møbler. Firmaet er familieeid i 3. generasjon.

Vi er Norges største frittstående møbelvarehus. Det vil si at vi ikke er knyttet til noen kjede, men driver helt uavhengig vårt salg og innkjøp. Dette gjør vårt store møbelvarehus på Alnabru til et spennende og annerledes sted å besøke.


Besøksadresse:
Strømsveien 239, 0668 Oslo.

Kundeservice:
22 88 01 00

A-Møbler AS. Org.nr: 910 082 620 MVA