Naturlig holdbarhet

Teak er en populær tretype som ofte brukes til å lage hagemøbler på grunn av dens naturlig holdbarhet og motstandsdyktighet mot vær og vind.

Naturlig holdbarhet, værbestandighet, stilige utseende, lave vedlikeholdsbehov gjør at hagemøbler i teak ofte er et populært tilskudd til uteområdet.

Teak-møbler tåler fuktighet og insekter uten å miste struktur eller styrke, og kan tåle å være utendørs i mange år. De krever også minimalt med vedlikehold og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut og mild såpevann.

Med sin vakre naturlige farge og tekstur gir teak-hagemøbler en elegant og luksuriøs følelse til uterommet.


Se utvalget i treverk

Spisebord i treverk
Spisestoler i treverk
Utestoler og hagebenker i treverk

Spisebord i teak


Motstandsdyktige møbler

Det er flere fordeler med å velge hagemøbler laget av teak, inkludert følgende:

Holdbarhet: Teak er en av de mest holdbare tretypene som finnes. Det er naturlig motstandsdyktig mot råte, insekter og fuktighet, og kan derfor tåle å være utendørs i lang tid uten å miste sin struktur eller styrke. Dette gjør teak-hagemøbler til et godt valg for de som ønsker møbler som kan vare i mange år.

Værbestandighet: Teak-hagemøbler er også kjent for sin motstandsdyktighet mot vær og vind. Teak tåler både sol, regn og snø uten å sprekke eller falme, og det trenger heller ikke å behandles med kjemikalier for å beskytte det mot værforholdene.

Stil og utseende: Teak-hagemøbler er også kjent for sin vakre, naturlige farge og struktur. Treets naturlige farge kan variere fra lys gyllen til mørk brun, og det har en fin og jevn struktur som gir hagemøblene en elegant og luksuriøs følelse. Mange teak-møbler har også en slitt patina etter flere år ute, som gir møblene et rustikt og autentisk utseende.

Vedlikehold: Teak-hagemøbler krever lite vedlikehold. De trenger ikke å bli behandlet med lakk eller olje, og det er heller ikke nødvendig å dekke dem til eller ta dem inn når det regner eller snør. Teak kan enkelt rengjøres med en fuktig klut og mildt såpevann når det blir skittent.

Bærekraftig: Teak er også en bærekraftig ressurs, da det vanligvis kommer fra bærekraftige plantasjer og skoger. Dette gjør teak-hagemøbler til et godt valg for de som ønsker å velge miljøvennlige alternativer.

Samlet sett er teak-hagemøbler et flott valg for de som ønsker møbler som er holdbare, værbestandige, stilige, enkle å vedlikeholde og bærekraftige.

Se alle våre hagemøbler av teak her

Spisestoler i teak


Populære kategorier til hagen

Utesofaer til ditt uteområde

En ekstra stue i hagen
En komfortabel sofa til uteplassen er kjekk å ha når varmen kommer og vi vil være mest mulig ute. I sortimentet vårt har vi flere varianter, slik at du kan finne en som passer stilen og uteplassen din. Velg mellom lettstelte kunstmaterialer eller tre, som trenger litt stell og omsorg innimellom.

Se alle utesofaer
Skap din egen stue i hagen - sjekk utebordene

Sett ditt personlige preg på uteområdet
Vi vet at dersom uteplassen skal bli en ekstra stue må du trives med møblene og omgivelsene. Derfor har vi en rekke ulike utebord til forskjellige behov og ønsker. Velg blant et stort utvalg hagebord, sofabord eller praktiske cafébord for deg med litt mindre plass.

Se alle utebord
Spisegrupper til hagen

Hagens samlingpunkt rundt middagstider
Er du som oss som digger å samle familie og venner til middag ute? Hos oss finner du et bredt utvalg spisebord og grupper til ditt uteområde. Forny hjemmets utemiljø med et nytt samlingspunkt og inviter til spillkveld eller fredagstaco på balkongen eller ute i hagen.

Se alle spisegrupper