Ta vare på dine hagemøbler

Vedlikehold av hagemøbler er en viktig del av å holde utemøblene i god stand. Med riktig pleie kan hagemøblene dine vare i mange år og se ut som nye selv etter langvarig bruk.

Vedlikehold hagemøbler

Tips til vedlikehold

Her er noen tips om hvordan du kan vedlikeholde hagemøblene dine:

-Rengjøring: Rengjør hagemøblene dine regelmessig med mildt såpevann og en myk børste eller klut. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler som kan skade materialet på møblene dine. Hvis du har teakmøbler, kan du bruke en spesiell teakrens for å rense møblene og beholde den naturlige fargen.

-Beskyttelse: Beskytt hagemøblene dine mot vær og vind. Hvis du har mulighet til å oppbevare møblene under tak eller i et lukket område når de ikke er i bruk, vil det bidra til å forlenge levetiden. Hvis møblene må stå ute, kan du bruke en møbeltrekk for å beskytte dem mot sollys og regn.

-Oljebehandling: Teakmøbler trenger regelmessig oljebehandling for å holde seg motstandsdyktige mot vær og vind. Oljebehandling hjelper også teakmøbler med å beholde sin naturlige farge. Du kan bruke spesiell teakolje for dette formålet.

-Vedlikehold av puter: Putene på hagemøblene dine bør også vedlikeholdes. Sørg for å oppbevare putene inne når de ikke er i bruk, og rengjør dem jevnlig med mildt såpevann. Hvis putene er avtagbare, kan du vaske dem i vaskemaskinen på en lav temperatur.

-Sjekk og stram skruer: Skruene på hagemøblene dine kan løsne over tid på grunn av vær og vind. Sørg for å sjekke og stramme skruene jevnlig for å holde møblene dine i god stand.

Vedlikeholdsprodukter