Troels Denmark

Troels Remus Sovesofa

Opplev komforten med Remus Sovesofa fra Troels Denmark! Remus sovesofa representerer en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og komfort. Denne 2-sete...
Les mer
  • Springmadras for optimal søvnkvalitet
  • Enkel transformasjon fra sofa til seng
  • Kompakt og multifunksjonell design

Opplev komforten med Remus Sovesofa fra Troels Denmark!

Remus sovesofa representerer en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og komfort. Denne 2-seter sovesofaen er designet for å gi deg og dine gjester en ypperlig soveopplevelse, med et liggemål på 132x190 cm, noe som gjør den ideell for små leiligheter eller som et ekstra sovested i hjemmet.

Enkel transformasjon fra sofa til seng

Med sin intuitive design, kan Remus sovesofa enkelt forvandles fra en elegant sofa til en behagelig seng. Man trekker bare ryggdelen frem og vipps, så har man en seng med springmadras som gir overlegen støtte og komfort gjennom natten.

Designet for hverdagen

Remus sovesofa er ikke bare praktisk, men også stilfull. Den leveres med to dekorative pynteputer som bidrar til sofaens estetiske appell, samtidig som de sikrer ekstra komfort når sofaen er i bruk.

Kvalitet i hvert element

Denne sovesofaen fra Troels Denmark er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet. Utrustet med en springmadras, står den i kontrast til vanlige sovesofaer med skumhynder, og tilbyr dermed en mer holdbar og komfortabel soveopplevelse.

Smart og plassbesparende løsning

Remus sovesofa er ideell for de som ønsker å utnytte plassen effektivt. Dens kompakte design og den enkle uttrekksmekanismen gjør den til en perfekt løsning for mindre rom eller som et multifunksjonelt møbel i moderne hjem.

Varenummer: TÅ123003110040004

Mål

Farge
Boss Dark Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Boss
Antall ben
4
Materiale ben
Plast
Benfarge
Sort
Antall seter
2
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
180
cm
Dybde
102
cm
Høyde
83
cm
Sittehøyde
47
cm
Liggemål
132x190

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
95
kg
Totalvolum
1,65

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter