Sovesofa

Sovesofaer

Sovesofaer

En sovesofa er et fleksibelt og smart møbel som tilbyr både komfort og plassutnyttelse. Uansett størrelse har du med en sovesofa alltid rom for besøk av en gjest eller to. Vi i A-møbler har et stort utvalg sovesofaer i ulike design og fasonger. Utforsk våre sovesofaer her.

Utnytt plassen med en sovesofa

En sovesofa er en ideell løsning for deg som ønsker å få maksimalt utbytte av plassen du har hjemme. En sovesofa kan plasseres i stuen, på kontoret, på gjesterommet eller i TV-stuen. Med en sovesofa kan du lett endre rommets kvalitet fra oppholdsrom til soverom på kort tid. Både enkelt og smart!

A-møbler tilbyr pene og komfortable sovesofaer i mange ulike farger, stiler og tekstiler. Ønsker du en sovesofa med sjeselong, eller egner rommet seg best for en vinkelsofa? Vi har sovesofaer i flere størrelser og fasonger som passer inn på ungdomsrommet eller som blender inn i stuen. Flere av våre modeller har også praktiske oppbevaringsrom for sengetøy, dyner, puter og andre ting du måtte ønske å oppbevare.

En sovesofa av kvalitet og komfort

En sovesofa bør være behagelig å sitte i, god å ligge på og ha soveplass til flere. Den bør også være enkel å bruke slik at du lett kan bytte mellom en hyggelig sitteplass og en komfortabel seng. Men husk at det ofte lønner det seg å kjøpe en ekstra overmadrass til sovasofaen for å oppnå best mulig komfort. Hos A-møbler har vi et bredt utvalg stilrene sovesofaer av høy kvalitet som vil vare i mange år fremover.

Hos oss vil du finne sovesofaer i ulike stilarter og utforminger. Fant du den perfekte sofaen, men som ikke var i den tekstilen du hadde sett for deg? Nesten alle våre sovesofaer kan du bestille i forskjellige farger og tekstiler, så fortvil ikke.

Dette bør du tenke på før du bestiller din nye sovesofa

- Har du plass til sofaen, også utslått som seng? Mål rommet og forsikre deg om at målene på sofaen passer til rommet.
- Ønsker du deg en vinkelsofa? Pass på at du velger den vinkelen som passer best inn i rommet.
- Trenger du en overmadrass? Vi i A-Møbler kan hjelpe deg å finne den perfekte overmadrassen til din nye sovesofa.
- Hvor ofte skal sovesofaen brukes? De ulike modellene er tilegnet ulik hyppighet av bruk. Spør oss om råd hvis du er i tvil på hvilken sovesofa du bør velge.

Kontakt oss i A-møbler

Vi i A-møbler kan sofa. Trenger du rådgivning i vedlikehold av din nye sovesofa, eller ønsker du hjelp til valg av farge, tekstil eller modul. Vi har svarene på alle spørsmålene du måtte ha angående din sovesofa. Ring oss på 22 88 01 00 eller send mail til kundeservice@a-mobler.no.