Sofagrupper

Sofagrupper

En sofa er et sentralt og viktig møbel i hjemmet. Sofaen skal være god å sitte i, ha plass til mange og samtidig vare lenge. Med en sofagruppe fra A-møbler kan du skape en samlingsplass for hele familien i stuen. Se vårt utvalg av stilrene sofagrupper her.

Sofagruppen for deg

En sofagruppe er et godt valg dersom du ønsker et møbel som har plass til mange, men som samtidig er fleksibelt og kan flyttes rundt i rommet. En sofagruppe kan stå alene i sin helhet, eller deles opp og kombineres med andre møbler. På den måten er en sofagruppe et tidløst møblement som kan vare i mange år fremover.

Sofagrupper finnes i utallige stiler, størrelser og modeller. A-møbler tilbyr sofagrupper i 2- seter, 3-seter og lenestoler som passer fint inn i både store og mindre rom. Gjennom valg av farge, tekstil og design kan du finne den sofagruppen som passer deg og ditt hjem best. Flere av våre modeller kommer i ulike oppsett, og du har mange valgmuligheter innenfor stoff- og fargevalg.

Skap atmosfære og personlighet med en sofagruppe

En sofagruppe er et dynamisk møbel som skaper et helhetlig uttrykk og en lun atmosfære i din stue. Sofagruppen gir rom for kreativitet ved at du kan snu på og møblere sofadelene slik du ønsker. Finn din stil i vårt store utvalg sofagrupper.

Dine valgmuligheter

Dine valgmuligheter:
- Velg hvor stor sofagruppe du trenger og ønsker deg
- Velg mellom ulike sofagrupper i forskjellig tekstil
- Vurder de ulike sofagruppene og ditt behov. Har du behov for en ekstra stol eller puff? I flere av våre sofagrupper medfølger dette.

A-møbler hjelper deg

Vi i A-møbler er opptatt av at du skal finne en sofa av kvalitet og komfort, og hjelper deg gjerne i jakten på den perfekte sofagruppen. I varehuset vårt på Alnabru kan vi gi deg veiledning og råd om valg av sofagruppe. Har du videre spørsmål kan du ringe oss på telefon 22 88 01 00 eller sende en mail til kundeservice@a-mobler.no