Mora Reclinerstol

Mora Reclinersofa: Perfeksjon i hvert eneste sete! I en travel hverdag er det få ting som er så givende som et komfortabelt sted å slappe av og lade b...
Les mer
  • God sittekomfort
  • Recliner-funksjon
  • Myk og innbydende

Mora Reclinersofa: Perfeksjon i hvert eneste sete!

I en travel hverdag er det få ting som er så givende som et komfortabelt sted å slappe av og lade batteriene. Mora Reclinersofa gir deg nøyaktig denne opplevelsen. Med en sofaserie som inkluderer en 3-seter, 2-seter og 1-seter, finner alle sin favorittplass.

Recliner-funksjonen: En opplevelse av luksus

Hvorfor nøye seg med en vanlig sofa når du kan ha en Mora Reclinersofa? Med dens innovative recliner-funksjon kan du enkelt forvandle sitteplassen til en hvileposisjon ved hjelp av en praktisk spak plassert diskret på armlenets utsiden. Om du vil fordype deg i en bok, eller binge-watche favorittserien din, gir Mora deg muligheten til å gjøre det i full komfort.

Design som fremhever stil og funksjon

Ikke bare tilbyr Mora enestående komfort, men den er også en fryd for øyet. Med sin brede design, høye rygg og myke sittekomfort, blir den raskt stuenes midtpunkt. Enten du foretrekker det klassiske, mørke uttrykket i sort Hud/PVC eller det mykere, moderne preget i grått microfiberstoff, har Mora alternativet for deg.

Skreddersy din stue med Mora

Vi forstår at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyr Mora fleksibiliteten til å kjøpe sofaene enkeltvis. Enten du har behov for hele serien, eller kanskje bare en 2-seter, kan Mora tilpasses etter ditt rom og dine behov.

Varenummer: MR1520011804

Mål

Farge
Enjoy Mørk Grå
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Enjoy

Produktmål

Bredde
90 cm
Dybde
95 cm
Høyde
98 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
35 kg
Totalvolum
0,445445 m³
Kolli 1 - Lengde
89 cm
Kolli 1 - Bredde
77 cm
Kolli 1 - Høyde
65 cm
Kolli 1 - Volum
0,445445 m³
Kolli 1 - Vekt
35 kg

I denne serien