Mora Reclinersofa

Mora Reclinersofa: Perfeksjon i hvert eneste sete! I en travel hverdag er det få ting som er så givende som et komfortabelt sted å slappe av og lade b...
Les mer
  • God sittekomfort
  • Recliner-funksjon
  • Myk og innbydende

Mora Reclinersofa: Perfeksjon i hvert eneste sete!

I en travel hverdag er det få ting som er så givende som et komfortabelt sted å slappe av og lade batteriene. Mora Reclinersofa gir deg nøyaktig denne opplevelsen. Med en sofaserie som inkluderer en 3-seter, 2-seter og 1-seter, finner alle sin favorittplass.

Recliner-funksjonen: En opplevelse av luksus

Hvorfor nøye seg med en vanlig sofa når du kan ha en Mora Reclinersofa? Med dens innovative recliner-funksjon kan du enkelt forvandle sitteplassen til en hvileposisjon ved hjelp av en praktisk spak plassert diskret på armlenets utsiden. Om du vil fordype deg i en bok, eller binge-watche favorittserien din, gir Mora deg muligheten til å gjøre det i full komfort.

Design som fremhever stil og funksjon

Ikke bare tilbyr Mora enestående komfort, men den er også en fryd for øyet. Med sin brede design, høye rygg og myke sittekomfort, blir den raskt stuenes midtpunkt. Enten du foretrekker det klassiske, mørke uttrykket i sort Hud/PVC eller det mykere, moderne preget i grått microfiberstoff, har Mora alternativet for deg.

Skreddersy din stue med Mora

Vi forstår at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyr Mora fleksibiliteten til å kjøpe sofaene enkeltvis. Enten du har behov for hele serien, eller kanskje bare en 2-seter, kan Mora tilpasses etter ditt rom og dine behov.

Varenummer: MR1520019005

Mål

Farge
Sort Hud/PU
Stofftype
Hud og PU

Produktmål

Bredde
144
cm
Dybde
95
cm
Høyde
98
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
55
kg
Totalvolum
0,715715
Kolli 1 - Lengde
143
cm
Kolli 1 - Bredde
77
cm
Kolli 1 - Høyde
65
cm
Kolli 1 - Volum
0,715715
Kolli 1 - Vekt
55
kg

I denne serien