Vida Puff

Oppgrader din innredning med Vida Puff! Vida Puff er den perfekte måten å tilføre en følelse av stil og komfort til din stue, gang eller soverom. Den...
Les mer
  • Tidløs design som passer i ethvert rom
  • Tilgjengelig i to størrelser for ekstra allsidighet
  • Lett og enkel å flytte rundt etter behov

Oppgrader din innredning med Vida Puff!

Vida Puff er den perfekte måten å tilføre en følelse av stil og komfort til din stue, gang eller soverom. Denne stilsikre puffen kommer i to forskjellige størrelser og er trukket i et tidløst grått eller beige melert stoff. Enkel å flytte rundt, og med en sittehøyde på 40cm, gir Vida Puff deg allsidighet og eleganse.

Liten puff

Den lille Vida Puff er et praktisk møbel som passer inn i ethvert rom. Med en vekt på kun 5 kg og målene D40x40cm, er den enkel å håndtere og flytte etter behov. Den kommer i en stilig gråsvart farge og er laget av holdbare materialer som MDF og Lin.

Stor puff

Dersom du ønsker ekstra komfort og sitteplasser, kan du velge den store Vida Puffen. Den veier 7,5 kg og måler D58x39,6cm. Også denne er tilgjengelig i den elegante gråsvarte fargen og er konstruert med kvalitetsmaterialer som MDF og Lin.

Unik stil og komfort

Vida Puff skiller seg ut med sin unike stil og evne til å tilføre eleganse til ethvert rom. Enten du bruker den som en ekstra sitteplass, en fotstøtte eller som et dekorativt element, vil den berike din innredning med sin tidløse design og melerte stoff.

Lett og allsidig

Den lette vekten og bærbare designen gjør Vida Puff enkel å plassere hvor som helst i ditt hjem. Flytt den fra stue til soverom, eller bruk den som et praktisk tillegg til gangen. Den er klar til å tilfredsstille dine behov for sitteplasser og komfort.

Premium materialer

Vida Puff er laget av kvalitetsmaterialer som Mdf og Lin, noe som garanterer holdbarhet og lang levetid. Du kan stole på at denne puffen vil tjene deg i mange år fremover og forbli like stilig og funksjonell som den dagen du kjøpte den.

Varenummer: MZ15800136046

Mål

Farge
Gråsort
Materiale
MDF
Stofftype
Lin
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Diameter
58
cm
Høyde
39,6
cm
Sittehøyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
6,6
kg
Totalvolum
0,142721
Kolli 1 - Lengde
59
cm
Kolli 1 - Bredde
59
cm
Kolli 1 - Høyde
41
cm
Kolli 1 - Volum
0,142721
Kolli 1 - Vekt
5
kg

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter