Puffer

Puff

Tenk deg å legge beina høyt på en puff etter en lang dag, mens du nyter noe godt i glasset og hviler øynene på noe som underholder deg. Det er en ganske deilig følelse? Hos oss i A-Møbler finner du puffer i ulike størrelser, design og bruksområde. Finn en puff som står i stil til sofaen, eller som er et blikkfang i rommet!

Perfekt tilbehør til sofaen

En puff er et lite møbel, men kan likevel gjøre mye med et rom. Hos A-møbler finner du puffer i fint design som kan brukes overalt i huset. Puffene kan enkelt flyttes rundt på, og kan være like fine i stuen som på soverommet. Bruk puffen for å lene føttene på, eller bruk den som en smart oppbevaringsløsning. Ikke nok med et puffen er et fint møbel i hjemmet, er det også kanskje det mest fleksible. Om du trenger ekstra plass rundt stuebordet, kan du sette frem puffen og bruke den som en ekstra sitteplass. Og like enkelt kan den tas bort og plasseres i et annet rom om man ikke vil oppta gulvplassen. Altså er puffen et veldig allsidig møbel, som er perfekt uansett hva du trenger den til.

Stilrene puffer i fint design

Finn den rette puffen til ditt behov. Vi har både store puffer som er fine ved siden av sofaen, og små puffer som er perfekte til lenestolen. Finn en puff i en farge du liker, eller bestill den i akkurat samme farge og stoff som sofaen din.

Puffen sine bruksområder:
- Puffen kan være en fleksibel chaiselong-løsning, for de som både ønsker seg chaiselong og god gulvplass
- En god støtte til beina for å slappe ekstra godt av
- En ekstra sitteplass som enkelt kan fjernes ved behov
- Puffen kan også bli et ekstra bord om du setter et fat på den
- Oppbevaringsplass til puter og pledd om puffen kan åpnes

Bli fornøyd med en puff fra A-møbler

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd med ditt produkt. Derfor er vi alltid forberedt på å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med hva enn det måtte være rundt sofatilbehør. Bestill en puff til stua her på nett, eller kom innom vårt varehus på Alnabru for å prøve de ut. Lurer du på noe? Ring oss på telefon 22 88 01 00 eller send en mail til kundeservice@a-mobler.no, så hjelper vi deg gjerne!