Solution Modulsofa Oppsett 9

Et populært oppsett i vår modulsofa-system Solution. Oppsett 9 er en åpen hjørne-løsning med rett avslutning. Sofaen består av 4 moduler og er trukke...
Les mer
  • Bestselger
  • Populært oppsett
  • God og fast sittekomfort
Et populært oppsett i vår modulsofa-system Solution. Oppsett 9 er en åpen hjørne-løsning med rett avslutning. Sofaen består av 4 moduler og er trukket i et slitesterkt tekstil, Rocco.
Bena er i sort metall og er 10cm høye. Ryggputene har koldskum og har en fast komfort.

Solution Modulsofa: Dette er et av våre mest solgte modulsofa-system gjennom mange år. Her har du store valgmuligheter innen moduler, størrelser, armlener, ben, tekstil/hud og farger.

Du kan velge mellom 2 typer komfort i ryggputene: Du kan velge mellom en fast variant hvor ryggpute er fylt med kaldskum, og en annen mykere variant med en mix av revet skum og polyesterfiber. Seteputene har alltid kaldskum. Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Dette gjelder ikke hvis du velger sofa i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene og det ikke blir klamt.

Velg blant 7 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene eller et bredt klassisk armlene.

Velg metallben, eller treben i ulike farger: Alle bena i Solution-systemet er 10cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde. Du kan velge mellom to metallben i krom, eller en konet tre ben som leveres i forskjellige farger: Mørk brun, natur og eik.

Velg funksjon: Solution modulsofa består stort sett av faste moduler, men har nå også en 1-seter modul med recliner-funksjon du kan bygge inn i sofaoppsettet ditt. Du kan velge om denne recliner-funksjonen skal være elektrisk eller manuell. Dette er en meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk
Varenummer: UE156009198100504205

Mål

Farge
Grey
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Rocco

Produktmål

Lengde
269
cm
Bredde
196
cm
Dybde
90
cm
Høyde
83
cm

Emballasjemål

Antall kolli
3
Antall kolli
Totalvekt
76
kg
Totalvolum
1,65654
Kolli 1 - Lengde
120
cm
Kolli 1 - Bredde
97
cm
Kolli 1 - Høyde
60
cm
Kolli 1 - Volum
0,6984
Kolli 1 - Vekt
26
kg
Kolli 2 - Lengde
168
cm
Kolli 2 - Bredde
60
cm
Kolli 2 - Høyde
50
cm
Kolli 2 - Volum
0,504
Kolli 2 - Vekt
27
kg
Kolli 3 - Lengde
87
cm
Kolli 3 - Bredde
87
cm
Kolli 3 - Høyde
60
cm
Kolli 3 - Volum
0,45414
Kolli 3 - Vekt
23
kg

Nedlasting