Modulsofa

Modulsofaer

Modulsofa

Modulsofa er en sofa du selv designer modul for modul. Skulle du helst hatt en sjeselong på enden av hjørnesofaen? Ser du for deg en full hestesko sofa som samler hele familien? Eller hva med en reclinerløsning til filmkveldene? En modulsofa er et ypperlig alternativ når du har helt konkrete ønsker for hvordan møblementet skal se ut.

Spesialtilpasset sofa

Med modulsofa får du tilpasset en sofa helt perfekt til rommet ditt. Du har kanskje en klar tanke om hva slags stil du foretrekker i hjemmet ditt? Har du kanskje også funnet den perfekte sofaen, men opplevd at målene eller utformingen ikke passer helt inn i rommet? Mange av oss kan nok kjenne oss igjen i lignende tilfeller og har bare tatt til takke med andrevalget. Modulsofaen gir en valgfrihet som gjør at andrevalget ikke trenger å bli deres sofaskjebne. Med alle tilvalgene som er tilgjengelige får du en så spesialtilpasset sofa at det brått er drømmesofaen som står foran deg.

Skreddersy din sofa med tilvalg for modulsofaen

Foruten de uendelige kombinasjonene du kan ende opp med ved ulike sammensetninger av modulene kan man også velge mellom:

Stofftyper til modulsofa

Ulikt vev og tekstur kan endre en sofas karakter totalt. Velg akkurat den stofftypen du har drømt om, slik at du får den sofaen du alltid har ønsket deg. Om du trenger hjelp til hva som vil være fornuftig å velge med tanke på barn, grising, varme og uttrykk vil vi gjerne bistå deg.

Fargevalg til modulsofa

Fargevalget er kanskje det mest synlige valget som avgjør om møbelet passer inn i rommet eller ei. Vil du ha en nøytral sofa som går i ett med veggen, eller vil du at sofaen skal være et blikkfang i rommet? Uansett hva du ønsker deg, har vi flere valgmuligheter hos oss i A-Møbler.

Sofaben til modulsofa

Selv om mange tror at sofabenene omtrent er usynlige, er det nettopp disse som kan understreke og gi en avgjørende finish på stilvalget. Den subtile lille detaljen kan også spille på andre detaljer i rommet. Velg mellom ulike ben i tre og metall i forskjellige farger.

Puter til modulsofa

Puter er ikke nødvendigvis en del av sofapakka, men her kan man variere i det uendelige alt etter sesong, humør eller om man har malt om rommet sofaen står i. Vi i A-Møbler har en rekke forskjellige puter i ulike stiler, slik at du kan finne den rette kombinasjonen til din nye drømmesofa. 

Skreddersydd drømmesofa

Om du velger å ha en sjeselong på enden, et reclinersete for sene sofakvelder eller at den kan gjøres om til en seng til overnattingsgjester, så er mulighetene mange og valget ditt. En modulsofa er sofaen som er tilpasset rommet og designet etter enkeltindividet. Det er drømmesofa’n gjort praktisk!

Vi hos A-Møbler hjelper deg steg for steg gjennom prossessen og kommer gjerne også med anbefalinger på romtilpasning og farge- og stoffvalg. Lurer du på noe? Ring oss på telefon 22 88 01 00 eller send en mail til kundeservice@a-mobler.no, så hjelper vi deg gjerne med gode tips og råd. Eller kom innom varehuset på Alnabru for en hyggelig sofaprat!