Solution Modulsofa Oppsett 3

Et populært oppsett i vårt modulsofa-system Solution! Oppsett 3 er en hjørnesofa løsning med en chaiselong. Sofaen består av 6 moduler og er trukket ...
Les mer
  • Bestselger
  • Populært oppsett
  • God og fast sittekomfort

Et populært oppsett i vårt modulsofa-system Solution!

Oppsett 3 er en hjørnesofa løsning med en chaiselong. Sofaen består av 6 moduler og er trukket i et antrasitt-farget slitesterkt tekstil. Bena er i mørk brunt tre og er 10cm høye. Ryggputene har koldskum og har en fast komfort.

Solution Modulsofa

Dette er et av våre mest solgte modulsofa-system gjennom mange år. Her har du store valgmuligheter innen moduler, størrelser, armlener, ben, tekstil/hud og farger.

Du kan velge mellom 2 typer komfort i ryggputene

Du kan velge mellom en fast variant hvor ryggpute er fylt med kaldskum, og en annen mykere variant med en mix av revet skum og polyesterfiber. Seteputene har alltid kaldskum. Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Dette gjelder ikke hvis du velger sofa i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene og det ikke blir klamt.

Velg blant 7 forskjellige armlener

Her kan du finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene eller et bredt klassisk armlene.

Velg metallben, eller treben i ulike farger

Alle bena i Solution-systemet er 10cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde. Du kan velge mellom to metallben i krom, eller en konet tre ben som leveres i forskjellige farger: Mørk brun, natur og eik.

Velg funksjon

Solution modulsofa består stort sett av faste moduler, men har nå også en 1-seter modul med recliner-funksjon du kan bygge inn i sofaoppsettet ditt. Du kan velge om denne recliner-funksjonen skal være elektrisk eller manuell. Dette er en meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk er det nesten umulig å se den, da den går i ett med resten av sofaen. Når du velger denne funksjonen er det ekstra lurt å kjøpe til en nakkepute, slik at du for god støtte til hode og nakke.

Velg tilbehør

Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har Solution flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i nøyaktig samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff.

Nakkepute:

Nakkeputen er 55cm lang og er en pøll som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare pøllen som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske.

Armlenepute:

Armlene pute er en liten firkantet pøll.

Varenummer: UE156010045100504301

Mål

Farge
Light Grey
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Rocco

Produktmål

Lengde
304
cm
Bredde
238
cm
Dybde
88
cm
Høyde
83
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
122
kg
Totalvolum
2,66266
Kolli 1 - Lengde
152
cm
Kolli 1 - Bredde
89
cm
Kolli 1 - Høyde
55
cm
Kolli 1 - Volum
0,74404
Kolli 1 - Vekt
38
kg
Kolli 2 - Lengde
144
cm
Kolli 2 - Bredde
87
cm
Kolli 2 - Høyde
60
cm
Kolli 2 - Volum
0,75168
Kolli 2 - Vekt
32
kg
Kolli 3 - Lengde
132
cm
Kolli 3 - Bredde
90
cm
Kolli 3 - Høyde
60
cm
Kolli 3 - Volum
0,7128
Kolli 3 - Vekt
29
kg
Kolli 4 - Lengde
87
cm
Kolli 4 - Bredde
87
cm
Kolli 4 - Høyde
60
cm
Kolli 4 - Volum
0,45414
Kolli 4 - Vekt
23
kg

Nedlasting