Bellus

Bellus Style Modulsofa

StyleSofa Style er en dyp, komfortabel og meget innbydende sofa. Sofaen har en elegant design med smale armlener og ramme, som gir et luftig uttrykk.M...
Les mer
  • Pocketfjærer og memory-skum i seteputene
  • Moderne sofa med chaiselong
  • Utrolig god sittekomfort
Style
Sofa Style er en dyp, komfortabel og meget innbydende sofa. Sofaen har en elegant design med smale armlener og ramme, som gir et luftig uttrykk.
Memory-skum og pocketfjærer i seteputene gir denne sofaen en veldig myk og god sittekomfort, og ikke minst en sofa som du synker godt ned i.

Cloud system er denne sofaens sittekomfort. Seteputene er nøye oppbygd i flere lag. De har har pocketfjærer med memoryskum over.
Bellus gir hele 7års garanti på fjærbrudd.

Vår Style sofa er en 3-seter sofa med chaiselong trukket i et mykt og slitesterkt velour stoff. Det følger med avlange pynteputer til hvert sete, som er trukket i samme stoff som sofaen. Men Style er en kombinasjonssofa der du kan bestille det oppsettet som passer deg best, og i et stort utvalg stoff og farger.

Hvorfor velge en sofa fra Bellus? Bellus er en stor og kjent leverandør av sofaer til hele Europa. De har produksjonen sin på egen fabrikk i Estland. Der blir produktene produsert for hånd og de bruker kun kvalitets materialer som er allergivennlige. Bellus har lang erfaring innen design og produktutvikling og har egne eksklusive modeller som ingen konkurrenter har. De har stort fokus på sittekomfort, og leverer sofamodeller som passer inn i både klassiske og moderne hjem. Sofaene går igjennom en nøye kvalitetssjekk før de blir sendt ut, slik at du kan være sikker på at du får en sofa som vil vare i lang, lang tid.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: US15413

Mål

Farge
Mørk Grå
Stofftype
Velour
Stoffnavn
Adore 68 Mørk grå
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
300
cm
Dybde
160
cm
Høyde
90
cm
Sittehøyde
45
cm
Sittedybde
65
cm
Benhøyde
7
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
110
kg
Totalvolum
2,75

Lignende produkter