Ashford Modulsofa

Ashford Modulsofa: Dette er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg valgmuligheter innen moduler, tekstiler og farger.Her vist som en u-sofa løsn...
Les mer
  • Design din sofa - Mange valgmuligheter
  • Avlange pynteputer følger med
  • Stramme linjer og elegant design
Ashford Modulsofa: Dette er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg valgmuligheter innen moduler, tekstiler og farger.

Her vist som en u-sofa løsning med chaiselong på venstre side, og et åpent hjørne på høyre side. Trukket stoff Milan Beige.

Ashford er en klassisk sofa med en moderne oppgradering. Sofaen er en dyp, komfortabel og meget innbydende sofa. Den har et elegant design med rette linjer og armlener.
Sete- og ryggputene er solide og kraftige som gir denne sofaen en behagelig sittekomfort. Sofaen har både god sittehøye og dybde, som gjør at de aller fleste sitter godt over lang tid.
Det følger med store avlange pyntepute til hvert sete.

Velg moduler: Ashford modulsofa har mange forskjellige moduler du kan i velge i, slik at du finner det oppsettet og den størrelsen som passer best for deg. Du kan for eksempel velge en hjørneløsning, en sofa med chaiselong, eller en løs enkelt sofa i forskjellige bredder.

Ben: Til Ashford modulsofa har du bare et ben valg. Det er et sort understell «ramme» i metall. 14,5cm høye. Disse er elegante, litt annerledes og passer utmerket til sofaens stramme utseende. De passer også perfekt til mange sofabord som har samme stil på understellet.

Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallen kan bestilles i samme stoff og farge som sofaen.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Ashford modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: PV156020

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Milan

Produktmål

Lengde
185
cm
Bredde
388
cm
Dybde
240
cm
Høyde
87
cm

Emballasjemål

Antall kolli
3
Antall kolli
Totalvekt
195
kg
Totalvolum
3,6876
Kolli 1 - Lengde
244
cm
Kolli 1 - Bredde
104
cm
Kolli 1 - Høyde
56
cm
Kolli 1 - Volum
1,421056
Kolli 1 - Vekt
80
kg
Kolli 2 - Lengde
182
cm
Kolli 2 - Bredde
104
cm
Kolli 2 - Høyde
56
cm
Kolli 2 - Volum
1,059968
Kolli 2 - Vekt
55
kg
Kolli 3 - Lengde
189
cm
Kolli 3 - Bredde
114
cm
Kolli 3 - Høyde
56
cm
Kolli 3 - Volum
1,206576
Kolli 3 - Vekt
60
kg

Nedlasting