Bellus

Bellus Robin Sofa

Oppdag komforten med Robin Modulsofa fra Bellus! Er du på utkikk etter en sofa som kombinerer stil med uovertruffen komfort? Robin Modulsofa fra Bellu...
Les mer
  • Avansert Cloud-system for optimal sittekomfort
  • Høyrygget for ekstra støtte og komfort
  • 5 års garanti mot fjærbrudd for langvarig kvalitet

Oppdag komforten med Robin Modulsofa fra Bellus!

Er du på utkikk etter en sofa som kombinerer stil med uovertruffen komfort? Robin Modulsofa fra Bellus representerer det ypperste innen moderne sittekomfort og fleksibelt design. Med sin høyryggede struktur, avanserte Cloud-system for sittekomfort, og mulighet for tilpasning, er Robin et førstevalg for de som verdsetter både estetikk og funksjonalitet.

Design din egen sofa med Robin byggbar sofa fra Bellus

Avansert sittekomfort

Robin Modulsofa tilbyr Cloud-system, en banebrytende konstruksjon med pocketfjærer, høyelastisk kaldskum og et topplag av memory-skum. Denne unike kombinasjonen sikrer at sofaen former seg etter kroppen din, tilbyr optimal støtte og inviterer til avslappende stunder. Enten det er familietid eller sosialt samvær med venner, byr Robin på en myk, komfortabel og innbydende atmosfære.

Designet med omtanke

Med sin minimalistiske sjarm og høye ben, tilbyr Robin ikke bare estetisk tiltalende linjer, men også praktiske løsninger for daglig bruk. De høye bena gjør rengjøringen under sofaen enkel og bidrar til et luftig uttrykk i rommet. Sofaens design og konfigurasjonsalternativer appellerer til både unge og eldre, og tilbyr fleksibilitet til å velge den perfekte løsningen for ditt hjem.

Robin Byggbar sofa fra Bellus

Tilpasset ditt interiør

Robin Modulsofa er tilgjengelig i en rekke størrelser, oppsett, stoffer, og farger. Velg mellom ulike treben i diverse farger for å matche din stil. Bellus' forpliktelse til tilpasning lar deg skape en sofa som speiler din personlige smak og komplementerer ditt interiørs uttrykk.

Kvalitet og garanti

Bellus er anerkjent for sin dedikasjon til kvalitet, med produksjon på egen fabrikk i Estland hvor hver sofa er håndlaget med allergivennlige materialer. Med 5 års garanti mot fjærbrudd, er Robin Modulsofa et symbol på tillit og langvarig kvalitet. Bellus' sofaer gjennomgår en omfattende kvalitetssjekk, slik at du kan nyte en bekymringsfri og komfortabel sitteopplevelse i mange år.

Varenummer: US154006-k

Mål

Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Sittedybde
63
cm
Bredde armlene
18
cm
Høyde armlene
64
cm

Vedlikeholdsprodukter