Troels Denmark

London Symphony Modulsofa

London Symphony Modulsofa – Tilpasset luksus for ditt hjem! Gjør stuen til et mesterverk av komfort og stil med London Symphony Modulsofa – en skredde...
Les mer
  • Tilpassbart design: Skreddersy din sofa ned til minste detalj
  • Tre komfortnivåer: Standard, fast eller myk sittekomfort
  • Vendbare, multifunksjonelle puter

London Symphony Modulsofa – Tilpasset luksus for ditt hjem!

Gjør stuen til et mesterverk av komfort og stil med London Symphony Modulsofa – en skreddersydd løsning for enhver smak. Med et bredt utvalg av moduler, størrelser og tilpassningsalternativer er denne sofaen designet for å tilfredsstille ditt behov for kvalitet og sittekomfort.


Utforsk Mulighetene med London Symphony Modulsofa


Velg blant 18 forskjellige oppsett og finn din favoritt

Det første steget i å skape din perfekte London Symphony er å bestemme formen. Her er det lurt å tenke over hvilket formål sofaen skal tjene og hvordan den skal plasseres i rommet.

Enkeltsofaer

London Symphony tilbyr en rekke enkeltsofaer som lar deg tilpasse din sitteopplevelse til selv de mest kompakte rom. Om du har en romslig stue kan du enkelt kombinere flere av enkeltsofaene til en innbydende sofagruppe. Designet med fokus på eleganse og funksjonalitet, gir disse enkeltsofaene et rent og moderne uttrykk.

Hjørneløsninger

Hjørneløsningene fra London Symphony maksimerer din stue med smart utnyttelse av plassen. Disse sofakonfigurasjonene tilbyr generøse sitteområder som inviterer til samvær og avslapning.

U-sofaer

For ultimate komfort og plass, velg en U-sofa fra London Symphony. Disse romslige modulsofaene blir naturlige samlingspunkter for familie og venner, og tilbyr overdådig sitteplass.

Velg de perfekte armlenene til din drømmesofa

Fra moderne smale til klassisk brede alternativer, tilbyr London Symphony et mangfold av armlener for å komplementere din sofa. Bestem stilen på din sofa med det perfekte armlenet som matcher dine behov og estetiske preferanser.

Stort utvalg stoff og farger: Komplementer din stil

Kle din London Symphony i et spekter av tekstiler og farger. Enten du søker en robust hud eller et mykt stoff, kan du personliggjøre din sofa for å gjenspeile din individuelle stil og interiørets karakter.

Varme treben eller stramme metallben?

Bena på London Symphony Modulsofa gir et solid fundament og en stilfull finish. Velg mellom sofistikerte metallben eller klassiske treben i en rekke fargetoner, alt tilpasset for å fremheve sofaens utseende.

Velg den komforten som du liker

Med tre ulike nivåer av sittekomfort, tilpasser London Symphony seg til din preferanse. Velg standard, fast eller myk sittekomfort for å sikre at din sofa er like innbydende som den er vakker.

Reclinerfunksjon for de som elsker ekstra avslapning

For de som verdsetter både stil og funksjonalitet, har vi i to av oppsettene til London Symphony inkludert en modul med elektrisk recliner-funksjon. Skjult i designet når den ikke er i bruk, gir denne modulen en ekstra dimensjon av avslapning til din modulsofa.

Fullfør ditt hjem med London Symphony Modulsofa

Ved å velge London Symphony Modulsofa, investerer du ikke bare i et møbel – du investerer i ditt daglige komfortnivå og i et interiør som gjenspeiler din stil og personlighet. Med våre enkle trinn for tilpasning kan du designe den perfekte sofaen for ditt hjem. Ta det første steget mot sofistikert komfort og tilpass din London Symphony Modulsofa i dag.

Ikke vent, skap din drømmesofa nå!

Vår konfigurator gjør det enkelt å tilpasse din nye London Symphony Modulsofa. Start reisen mot en skreddersydd komfortopplevelse ved å velge oppsett, armlener, stoff, farge, ben og den perfekte komforten for deg. Bygg din sofa nå og bring drømmen til liv.


Oppdag Eksklusiviteten ved Troels Denmark

Siden Jorgen Troelsen etablerte Troels i en liten landsby i Salling, Danmark, i 1982, har selskapet vokst fra et lokalt familieforetak til en global aktør i møbelbransjen. Troels er synonymt med møbler som representerer kvalitet, varighet og komfort. Deres dedikerte håndverk og øye for detaljer har etablert dem som et foretrukket valg for kresne møbelkjøpere verden over.

Med røtter dypt plantet i lidenskap for sitt håndverk, strekker Troels' rekkevidde seg nå fra deres hovedkvarter i Moeldrup, Danmark, til deres ISO-sertifiserte produksjonsanlegg i Wieruszow, Polen. Hver sofa fra Troels, inkludert vår storselger London Bridge Modulsofa, er et bevis på selskapets forpliktelse til miljøvennlig produksjon og innovasjon i materialvalg og design.

Det som skiller Troels fra andre møbelprodusenter er deres evne til å skreddersy møbler etter individuelle ønsker. Som kunde hos Troels får du muligheten til å personliggjøre din sofa, fra konfigurasjon og materialvalg til den unike følelsen av komfort. Hver London Bridge Modulsofa vi selger er et eksempel på Troels' signatur – en kombinasjon av høykvalitets materialer, personlig tilpasning og et tidløst design. Troels inviterer deg til å oppleve forskjellen selv og velge intet mindre enn et "godt, varig, komfortabelt liv".

Varenummer: TÅ156002044064003330

Mål

Farge
Light Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Mito
Martindale
40000
Pilling
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Svart
Antall seter
5

Produktmål

Lengde
271
cm
Bredde
243
cm
Dybde
88
cm
Høyde
85
cm
Sittehøyde
44
cm
Sittedybde
55
cm
Bredde armlene
14
cm
Benhøyde
10
cm

Emballasjemål

Antall kolli
3
Antall kolli
Totalvekt
119
kg
Totalvolum
2,629067
Kolli 1 - Lengde
142
cm
Kolli 1 - Bredde
89
cm
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Volum
0,846746
Kolli 1 - Vekt
42
kg
Kolli 2 - Lengde
167
cm
Kolli 2 - Bredde
89
cm
Kolli 2 - Høyde
67
cm
Kolli 2 - Volum
0,995821
Kolli 2 - Vekt
43
kg
Kolli 3 - Lengde
110
cm
Kolli 3 - Bredde
110
cm
Kolli 3 - Høyde
65
cm
Kolli 3 - Volum
0,7865
Kolli 3 - Vekt
34
kg

Nedlasting