Stokke

Stokke Tripp Trapp® Sele

Sikkerhet og komfort i en pakke! Når det kommer til barns sikkerhet, er det ingen kompromisser. Med Stokke® Sele til Tripp Trapp® stolen, kan du være...
Les mer
  • 5-punkts justerbar sikkerhetssele
  • Intuitivt klikk-system for rask festing/løsning
  • Slitesterkt og vaskbart nylonmateriale

Sikkerhet og komfort i en pakke!

Når det kommer til barns sikkerhet, er det ingen kompromisser. Med Stokke® Sele til Tripp Trapp® stolen, kan du være sikker på at ditt barn sitter trygt og komfortabelt ved bordet. Denne 5-punkts selen gir optimal sikkerhet samtidig som den bevarer Tripp Trapp® stolen sin filosofi om å tillate bevegelsesfrihet for barnet.

Enkel bruk og vedlikehold

Designet med foreldre i tankene, er Stokke® Sele rask og enkel å justere, slik at du raskt kan tilpasse den til ditt barns behov. Med en intuitiv spenne som enkelt klikkes på plass, er det en lek å feste og løsne selen. Ikke bare det, selen er laget av slitesterkt nylon, noe som gjør den både holdbar og enkel å rengjøre. Med daglig bruk, er det viktig å ha en sele som er lett å vedlikeholde og holde ren, og Stokke® Sele tilbyr nettopp det.

Trygg for barnet

Sikkerhet handler ikke bare om å holde barnet på plass. Stokke® Sele er designet for å være skånsom mot barnet, helt fri for skadelige kjemikalier, BPA og ftalater. Dette betyr at du kan ha full tillit til at produktet er trygt for barnets sensitive hud.

Spesielt designet for Tripp Trapp®

Mens Stokke verdsetter bevegelsesfrihet, forstår de også behovet for ekstra sikkerhet i visse situasjoner. Derfor er Stokke® Sele spesielt designet for å brukes med Tripp Trapp® Baby Set på Tripp Trapp® stolen, sikrende optimal kompatibilitet og funksjon.

En investering i barnets sikkerhet

Å investere i en Stokke® Sele er å investere i barnets sikkerhet. Med sine justerbare stropper og slitesterke design, gir denne selen deg ro i sinnet, og lar barnet ditt utforske sin verden fra stolen med full bevegelsesfrihet, men med ekstra sikkerhet.

Varenummer: ST975100113005

Mål

Farge
Beige
Variant
Fra 0-36 mnd

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,5 kg
Totalvolum
0,00195 m³
Kolli 1 - Lengde
26 cm
Kolli 1 - Bredde
15 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,00195 m³
Kolli 1 - Vekt
0,5 kg

Nedlasting

Tilhørende varer