Jaipur Skap

Jaipur Skap: Et Unikt Møbel med Moderne Uttrykk! Jaipur skap er mer enn bare et møbel. Det er et statement, en manifestasjon av smak og stil. Med sit...
Les mer
  • Unikt og moderne design med lamellfronter
  • Robust konstruksjon av villeik-imitert melamin
  • Praktisk og romslig lagring med to hyller

Jaipur Skap: Et Unikt Møbel med Moderne Uttrykk!

Jaipur skap er mer enn bare et møbel. Det er et statement, en manifestasjon av smak og stil. Med sitt moderne design og praktiske oppbevaringsmuligheter, er Jaipur skapet et møbel som forener funksjonalitet og estetikk på en enestående måte.

Eksklusive materialer og design

Skapet har en solid konstruksjon av villeik-imitert melamin, som gir et autentisk og robust uttrykk. Bunnen er i matt sort, ru pulverlakkert stål, noe som gir skapet en moderne og elegant touch.

Praktisk oppbevaring

Med to hyller og lamellfronter på dørene, gir Jaipur skapet en smart og romslig lagringsløsning. Dette er det perfekte stedet for å holde dine eiendeler organisert og lett tilgjengelig, samtidig som de er skjult bak stilfulle dører.

Lamellfronter: Unikt designelement

Jaipur skapets lamellfronter er mer enn bare et praktisk designelement, de er også visuelt tiltrekkende og gir skapet et unikt og moderne uttrykk. De legger til dybde og tekstur og skaper et levende og innbydende utseende.

Stil og funksjon i perfekt harmoni

Jaipur skapet er et godt eksempel på at funksjon og stil kan gå hånd i hånd. Med sitt flotte utseende og praktiske design, er det en perfekt tillegg til ethvert moderne hjem. Det gir en rikelig lagringsplass, samtidig som det opprettholder et elegant og stilfullt utseende.

Varenummer: MR18600836063

Mål

Farge
Imitert Vill eik
Antall ben
4
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
80
cm
Dybde
40
cm
Høyde
140
cm
Benhøyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
40
kg
Totalvolum
0,1184
Kolli 1 - Lengde
94
cm
Kolli 1 - Bredde
52
cm
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Volum
0,07332
Kolli 1 - Vekt
19
kg
Kolli 2 - Lengde
92
cm
Kolli 2 - Bredde
49
cm
Kolli 2 - Høyde
10
cm
Kolli 2 - Volum
0,04508
Kolli 2 - Vekt
21
kg

I denne serien