Wonderland Beds

Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl

Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl: En fantastisk soveopplevelse! Drømmer du om en behagelig natts søvn og en seng som oser av kvalitet...
Les mer
  • Produsert i Norge med 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd
  • Inkluderer Wonderland W100 Sengegavl med stilrent design
  • To fasthetsalternativer for personlig komfort

Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl: En fantastisk soveopplevelse!

Drømmer du om en behagelig natts søvn og en seng som oser av kvalitet? Da er Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl det ideelle valget for deg. Denne fantastiske sengen, produsert i Norge, tilbyr en uovertruffen kombinasjon av komfort og eleganse. Les videre for å oppdage hvorfor Wonderland Lento er den ultimate løsningen for en god natts hvile.

Premium kvalitet og 25 års garanti

Wonderland Lento Kontinentalseng er bygget med omsorg og håndverkskunst i Norge. Med to lag med pocketfjær og welun-stoppning gir den deg den perfekte kombinasjonen av støtte og komfort. Den har også en følsom skuldersone som gir riktig avlastning for nakke, skuldre og rygg. Med en vendbar madrass og vaskbare tekstiler som kan rengjøres ved 60 grader Celsius, er Lento en seng som er laget for å vare. Wonderland er så sikre på kvaliteten at de tilbyr en imponerende 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd, som gir deg trygghet i årene som kommer.

To fasthetsalternativer og elegante ben

Wonderland Lento Kontinentalseng kommer med to fasthetsalternativer: en fast side og en medium side. Dette gir deg muligheten til å velge den fastheten som passer din personlige preferanse. Sengen er også utstyrt med stilige Pillar Black-ben med en høyde på 13 cm, som gir den et moderne og elegant utseende.

Wonderland W100 Sengegavl: Perfekt kombinasjon

For å fullføre din drømmeseng, inkluderer vi en Wonderland W100 Sengegavl. Dette vegghengte sengegavlen har et stilrent og moderne design som rammer inn sengen din på en vakker måte. Den er diskret, samtidig som den skaper en varm atmosfære i soverommet ditt. W100 Sengegavl har avtagbart og vaskbart tekstil, slik at du kan nyte et rent og behagelig sovemiljø. Den enkle monteringen på veggen gir deg også muligheten til å tilpasse høyden etter dine ønsker.

Opplev Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl i dag!

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve den utrolige komforten og kvaliteten til Wonderland Lento Kontinentalseng med Sengegavl. Bestill din drømmeseng i dag og få den levert til ditt hjem. Ta det første skrittet mot en bedre natts søvn og en vakrere innredning. Velg Wonderland for ditt søvnbehov.

Varenummer: PP1430010001

Mål

Farge
Rock
Stofftype
Resirkulerbart tekstil i 100% Harmolan
Stoffnavn
Rock 87
Antall ben
5
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
180
cm
Høyde
64
cm
Liggemål
180x200

Emballasjemål

Antall kolli
13
Antall kolli
Totalvekt
150
kg
Totalvolum
2,1751

Lignende produkter