Kontinentalseng

Kontinentalsenger

Den ultimative soveopplevelsen: Kontinentalsenger

Kontinentalsenger er mer enn bare en seng; de representerer en helhetlig soveopplevelse. Populære i Norden for deres overlegne komfort og design, tilbyr de det ypperste innen hvile og avslapning.

Oppbygning av en kontinentalseng

De tre distinkte lagene i en kontinentalseng - basen, mellommadrassen og overmadrassen - jobber sammen for å gi deg en søvn uten sidestykke. Dette designet sikrer stabilitet, tilpasningsevne og en luksuriøs liggefølelse.

Individuell komfort og eleganse

Ønsker du en fastere seng mens partneren din foretrekker noe mykere? Med en kontinentalseng kan dere begge få det som dere vil. Fleksibiliteten til å justere fastheten på hver side av sengen betyr at begge får en optimal søvnopplevelse.

Ikke bare tilbyr de komfort, men også stil. En kontinentalseng hever estetikken i ethvert soverom, og med et utvalg av farger, tekstiler og ben, er det en seng for enhver innredning.

Lang levetid og vedlikehold

En god kvalitet kontinentalseng kan vare i gjennomsnitt 15 år, gjør det til en verdifull investering i søvnhelse. For optimal komfort og hygiene anbefales det imidlertid å bytte overmadrassen hvert femte år.

Komfort møter funksjonalitet

Høyden på en kontinentalseng gir ikke bare en luksuriøs følelse, men også praktisk funksjonalitet. Den høyere sengen gjør det lettere å stige inn og ut av sengen, en egenskap mange setter pris på, spesielt med alderen.

Oppdag vårt sortiment

Enten du er ute etter den ypperste luksus eller en fast og støttende søvnopplevelse, har vi en kontinentalseng for deg. Utforsk vårt utvalg og finn den perfekte sengen som møter dine individuelle behov og stilpreferanser.