Wonderland Beds

Wonderland Aida Kontinentalseng

Oppdag den norske luksusen: Aida Kontinentalseng fra Wonderland! Å våkne opp fullstendig uthvilt er noe alle ønsker, og nøkkelen til dette kan ofte f...
Les mer
  • Norsk designet og produsert – garantert kvalitet
  • 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd
  • Justerbar hoftesone – tilpasset din unike sovestil

Oppdag den norske luksusen: Aida Kontinentalseng fra Wonderland!

Å våkne opp fullstendig uthvilt er noe alle ønsker, og nøkkelen til dette kan ofte finnes i sengen man sover i. La oss presentere Aida Kontinentalseng fra Wonderland – et mesterverk av norsk sengedesign og håndverk.

Norsk kvalitet og håndverk

Med stolte røtter i Norge gir Wonderland deg det ypperste av skandinavisk kvalitet. Aida Kontinentalsengen er intet unntak. Med en 25-års garanti mot fjær- og rammebrudd kan du være trygg på at denne sengen er laget for å vare.

Tre lag med luksus

Sengens tre lag med pocketfjærer, inkludert to lag av de mest eksklusive pocketfjærene, lover optimal trykkavlastning, støtte og komfort. Uansett din sovestil, vil Aida tilpasse seg for å gi deg den dypeste og mest gjenopprettende søvnen mulig.

Skreddersydd komfort

Aida Kontinentalseng skiller seg ut med sin justerbare hoftesone. Tilpass sengens fasthet nøyaktig til din kropp og dine individuelle behov, og nyt den beste avlastningen for nakke, skulder og rygg.

Luksuriøs overmadrass og slitesterkt tekstil

Den tykke, luksuriøse overmadrassen kombinert med slitesterk latex stopning sikrer en natt med ultimate komfort. Og med vaskbart tekstil som enkelt kan rengjøres på 60°C, er en ren og behagelig søvn alltid garantert.

Vendbar madrass for jevn slitasje

Aida Kontinentalsengs vendbare madrass sikrer samme liggekomfort gjennom alle sesonger. Du kan enkelt vende madrassen for å fordele slitasjen jevnt og forlenge sengens levetid.

Fullfør designet med ditt valg av tekstil og farger

Vårt brede utvalg av tekstiler og farger lar deg tilpasse sengen til din personlige stil. Legg til en matchende hodegavl for å gi sengen et komplett og eksklusivt uttrykk.

Varenummer: WE143006-k

Vedlikeholdsprodukter