Svane

Svane Zolar Kontinentalseng

Opplev søvnkvalitet med Svane Zolar Kontinentalseng! Svane Zolar Kontinentalseng representerer det ypperste innenfor sovekomfort og innovativ sengtekn...
Les mer
  • IntelliGel tilpasser seg din kropp for maksimal komfort
  • DuoSystem: To mykhetsgrader i én madrass for personlig tilpasning
  • Overlegen holdbarhet sammenlignet med tradisjonelle madrasser
Pris uten hodegavl

Opplev søvnkvalitet med Svane Zolar Kontinentalseng!

Svane Zolar Kontinentalseng representerer det ypperste innenfor sovekomfort og innovativ sengteknologi. Med sin unike konstruksjon som inkluderer IntelliGel og DuoSystem, tilbyr denne sengen en uovertruffen søvnopplevelse som tilpasser seg individuelle behov og kroppsformer.

Unik komfort med IntelliGel

Sengens kjerneegenskap er dens 6 cm tykke lag med IntelliGel. Dette revolusjonerende materialet tilpasser seg kroppens form og vekt, og gir optimal støtte og komfort uten trykkpunkter. IntelliGel sørger for at du kan bevege deg fritt om natten uten å forstyrre din partner, noe som sikrer en dypere og mer uforstyrret søvn for dere begge.

DuoSystem – Tilpasset hardhet

Med DuoSystem-teknologien kan du tilpasse madrassens fasthet hjemme ved å enkelt snu madrassen. Dette tillater deg å velge mellom to forskjellige hardhetsnivåer, slik at du kan finne den ideelle komforten basert på personlige preferanser og behov.

Design og tilpasning

Svane Zolar er mer enn bare en seng; den er en designmøbel som kan tilpasses ethvert soverom. Velg blant et bredt utvalg tekstiler og farger, samt ben, for å matche din personlige stil. Sengen er også utstyrt med en praktisk funksjon hvor du kan snu madrassen for å endre mykhetsgrad, takket være DuoSystem. Dette gir deg mulighet til å tilpasse sengens følelse etter eget ønske. Sengen kan plasseres fritt i rommet, da du ikke er avhengig av en vegg, dersom du skulle ønske å kjøpe til en sengegavl fra Svane. Disse kan festes dirkete på sengen.

Langvarig kvalitet og holdbarhet

IntelliGel-materialet i Svane Zolar ikke bare øker komforten, men bidrar også til sengens holdbarhet. Sammenlignet med tradisjonelle madrasser, beholder en IntelliGel-seng sin form og funksjonalitet over lengre tid. Dette gjør den til en lønnsom investering for fremtiden.

Varenummer: EK143002070305000601

Mål

Farge
Moment Midnight Black
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
160
cm
Benhøyde
14
cm
Liggemål
160x200

Emballasjemål

Antall kolli
10
Antall kolli
Totalvekt
131
kg
Totalvolum
1,366

Lignende produkter