Svane

Svane Zolar Kontinentalseng

Svane IntelliGel Zolar er som skapt for å gi deg en uthvilt kropp. Denne sengen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Senge...
Les mer
  • 6cm IntelliGel
  • To lag med posefjærer
  • DuoSystem
Pris uten hodegavl
Svane IntelliGel Zolar er som skapt for å gi deg en uthvilt kropp. Denne sengen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Sengen tilpasser seg deg uansett kroppsbygning og vekt.

Den har 6 cm IntelliGel som du bare får i Svane-senger, i tillegg til to lag posefjærer. Med IntelliGel blir det er lett å snu seg i sengen. I tillegg ivaretar den roligere søvn, da du blir liggende i ro, selv om partneren din snur på seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge.

En seng med IntelliGel har også lengre levetid enn andre senger, da den ikke blir like fort slitt. Svane IntelliGel Zolar har en behagelig temperatur hele natten, uten at den føles klam.

Mykhetsgrad kan du enkelt endre hjemme ved å snu madrassen. Med DuoSystem får du to mykhetsgrader i en og samme madrass. Med en heldekkende IntelliGel-kjerne unngår du skille mellom madrassene.

Sengen kan plasseres fritt i rommet med sin unike innfestning for hodegavl. Sengen trenger derfor ikke stå inntil en vegg og hodegavlen festes direkte på sengen.

Svane Zolar kontinentalseng kan bestilles i flere størrelser, og i 6 forskjellige tekstilfarger. Du kan også velge i et stort utvalg bentyper og farger. Hvis du foretrekker sokkel, så kan også dette bestilles til denne sengen.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: EK143002070305000601

Mål

Farge
Midnight
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment Midnight Black

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
160 cm

Emballasjemål

Antall kolli
10 Antall kolli
Totalvekt
131 kg
Totalvolum
1,366 m³