Svane

Svane Ada Basic Kontinentalseng Med Sengegavl

Opplev ultimat søvnkomfort med Svane Ada Basic Kontinentalseng Med Sengegavl! Gi deg selv den ultimate søvnopplevelsen med Svane Ada Basic Kontinenta...
Les mer
  • Unik Svane® Pure Elastec Overmadrass for økt komfort
  • Trio Zone Madrass x 2 med smart sonesystem for riktig støtte
  • Produsert i Norge med 25 års garanti for langvarig kvalitet.

Opplev ultimat søvnkomfort med Svane Ada Basic Kontinentalseng Med Sengegavl!

Gi deg selv den ultimate søvnopplevelsen med Svane Ada Basic Kontinentalseng Med Sengegavl fra norske Svane Beds. Denne sengen kombinerer innovasjon, stil og kvalitet for å gi deg en førsteklasses nattesøvn. Med unike funksjoner og materialer, inkludert Svane® Pure Elastec Overmadrass og Trio Zone Madrass x 2, er dette valget for de som ønsker det aller beste for søvnkvaliteten.

Unik Svane® Pure Elastec overmadrass

Svane Ada Basic leveres med Svane® Pure Elastec Overmadrass, som har et nyskapende mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Denne vendbare overmadrassen har stretchtekstil på begge sider, og den kan tilpasses for å passe perfekt til dine preferanser.

Trio Zone madrass x 2

Denne kontinentalsengen er utstyrt med to Trio Zone Madrasser som inneholder herdede posefjærer av høy kvalitet. TrioZone-madrassene har et smart sonesystem med en fastere midtsone for ekstra støtte til ryggen. Dette gir deg en komfortabel søvnopplevelse med riktig avlastning og støtte.

Svane FlexSystem

Svane Ada Basic er utstyrt med Svane FlexSystem, som gir deg muligheten til å tilpasse fastheten og komforten i sengen. Ved å vende og bytte om hovedmadrassene og undermadrassene, kan du oppnå fire forskjellige fasthetsgrader i samme seng. Dette unike systemet gir deg den optimale komforten og holdbarheten du fortjener.

Eksklusivt design og høy kvalitet

Denne kontinentalsengen har ikke bare enestående komfort, men den har også et stilrent og moderne design. Den leveres med en Smart Frame Flex Continental Sengebunn i tre og 19 cm Metallic Black ben i metall, som gir sengen et elegant utseende. Alle møbelstoffene er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer høy kvalitet og sikkerhet.

Made in Norway og langvarig garanti

Svane Beds er stolt av sin norske arv og produserer senger på Fetsund. Dette sikrer at du får den beste kvaliteten og søvnopplevelsen. I tillegg tilbyr Svane en imponerende 5 års reklamasjonsrett på fabrikasjonsfeil og hele 25 års garanti på fabrikasjonsfeil ved IntelliGel, samt på brudd på fjær og ramme. Velg Svane Ada Basic Kontinentalseng Med Sengegavl for den ultimate søvnopplevelsen.

Luksuriøs Svane Verona Sengegavl inkludert

For å fullføre oppgraderingen av ditt soverom, inkluderer denne pakken den tidløse elegansen til Svane Verona Sengegavl. Denne luksuriøse sengegavlen gir en ekstra touch av komfort og stil til din soveomgivelse. Med klassisk eleganse, solid konstruksjon og detaljert tufting, er Svane Verona Sengegavl den perfekte partneren for din Svane Ada Basic Kontinentalseng.

Varenummer: PP1430030401

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
180
cm
Høyde
130
cm
Benhøyde
19
cm
Liggemål
180x200

Emballasjemål

Antall kolli
9
Antall kolli
Totalvekt
123,6
kg
Totalvolum
1,944

Lignende produkter