AG Home & Light

Aberdeen Nattbord

Aberdeen Nattbord: Eleganse og funksjonalitet kombinert! Når det kommer til interiørdesign, er det de små detaljene som ofte gjør den største forskje...
Les mer
  • Hever atmosfæren i ethvert soverom
  • Sortfarget, fasettslipt speilglass
  • Tre romslige skuffer for oppbevaring

Aberdeen Nattbord: Eleganse og funksjonalitet kombinert!

Når det kommer til interiørdesign, er det de små detaljene som ofte gjør den største forskjellen. Aberdeen Nattbord er et perfekt eksempel på dette. Med sitt lekre og stilrene design, setter dette nattbordet et uutslettelig preg på ethvert soverom.

Stilrent design i sortfarget speilglass

Aberdeen Nattbord er dristig og nyskapende i sin utforming. Det sortfargede, fasettslipte speilglasset gir en unik dybde og refleksjon, skapende en følelse av luksus og moderne estetikk. Denne designen gjør nattbordet til et blikkfang og hever atmosfæren i rommet.

Romslige Skuffer for Oppbevaring

Utover det estetiske, tilbyr Aberdeen funksjonalitet med sine tre romslige skuffer. Disse skuffene gir rikelig med plass for oppbevaring av bøker, tilbehør, eller personlige gjenstander, og holder soverommet ditt ryddig og organisert.

Stabil speilsokkel

Aberdeen står trygt og støtt på sin speilsokkel. Dette gir ikke bare en ytterligere estetisk dimensjon til nattbordet, men sikrer også at det står stabilt ved din side, klar til å tjene dine behov hver natt.

Kompletter din innredning med Aberdeen-serien

For de som søker en konsistent og harmonisk interiørstil, tilbyr Aberdeen-serien også en kommode. Dette gir deg muligheten til å skape en enhetlig look i soverommet ditt, kombinert med den samme høye kvaliteten og designstandarden.

Varenummer: AG1370010715

Mål

Farge
Sort/Speil
Antall skuffer
3

Produktmål

Bredde
41
cm
Dybde
41
cm
Høyde
65
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
15
kg
Totalvolum
0,123883
Kolli 1 - Lengde
67
cm
Kolli 1 - Bredde
43
cm
Kolli 1 - Høyde
43
cm
Kolli 1 - Volum
0,123883
Kolli 1 - Vekt
15
kg

I denne serien