Nattbord

Nattbord

Nattbord

Ser du etter nye nattbord til soverommet? Hos A-Møbler finner du et stort utvalg av nattbord i god kvalitet og forskjellig design tilpasset ditt behov. Velg nattbord i ulike høyder, størrelser, materialer og stiler. Et nattbord gir mye plass til ekstra oppbevaring, samtidig som det gir soverommet en større romfølelse. Bestill nytt nattbord hos A-Møbler nå!

Hvilket nattbord skal du velge?

Liker du å lese på senga før du sovner og ha orden i tingene dine? Ja, da er nattbordet det perfekte stedet til å oppbevare boken, telefonen eller klokken. Vi har også nattbord som er minimalistiske, som bidrar forsterke din stilmessige retning. Velger du et nattbord i hvitt med skuff kan det gi en romantisk stil, mens velger du er sort nattbord i rette linjer gir det et moderne og stilrent uttrykk.

Ulike nattbord vi i A-Møbler leverer:

- Vegghengte nattbord
- Nattbord i ulike høyder til kontinentalsenger
- Nattbord både med og uten skuffer
- Nattbord i ulikt design

Ekstra oppbevaring med nattbord

Ønsker du ekstra oppbevaring i boligen din? Et nattbord kan være så mye mer enn kun oppbevaringsplass ved siden av sengen. Sett nattbordet på barnerommet og bruk det som kommode, eller sett det i gangen og bruk det som pyntebord. Det er kun din fantasi som setter grenser for bruksområdene. Hos oss kan du velge nattbord med alle funksjoner og den stilen du ønsker til ditt hjem.

Vi hjelper deg å finne rett nattbord

Vi ønsker at du skal finne nattbordet som avspeiler ditt behov, og som du kan plassere hvor som helst i hjemmet ditt. Kom innom A-Møbler sitt varehus på Alnabru og se utvalget av nattbord, eller ring oss på 22 88 01 00 for å få gode tips til å velge riktig nattbord.