Avila Sidebord

Opplev elegansen til Avila sidebord i marmor! Avila sidebord er det perfekte tilbehøret for å legge til et snev av eleganse og funksjona...
Les mer
  • Luksuriøs design
  • God kvalitet
  • Enkel montering

Opplev elegansen til Avila sidebord i marmor!

Avila sidebord er det perfekte tilbehøret for å legge til et snev av eleganse og funksjonalitet i ethvert rom. Med et unikt design og eksepsjonell kvalitet vil Avila sidebord i marmor være en flott tilføyelse til ethvert hjem.

Utførelse og størrelse

Avila sidebord kommer i to størrelser: Ø42x45 cm og Ø52x40 cm. Bordplaten er tilgjengelig i to forskjellige varianter: brun Emperador polert marmor eller hvit Guangxi polert marmor. Begge varianter gir et luksuriøst utseende som vil være det perfekte tilbehøret til ethvert rom.

Basen til Avila sidebord er laget av matt svart grov pulverlakkert metall, som gir en sterk og solid struktur. Kombinasjonen av marmor og metall gir et moderne og elegant utseende som vil passe godt inn i et moderne hjem.

Design og stil

Avila sidebord har et rundt design som gjør det enkelt å plassere det i ethvert hjørne av rommet. Det er enkelt og stilfullt, og passer perfekt til enhver type interiørdesign. Bordet har en enkel og elegant stil, som gjør det mulig å kombinere med andre møbler eller innredningsstiler.

Ta godt vare på bordet

Husk at marmor er et naturprodukt som vil ha naturlige variasjoner i farge, marmorering og utseende. Marmor er en porøs steinart som har lett for å tiltrekke seg væsker. Riktig vedlikehold er derfor alfa og omega for at bordet skal holde seg fint over tid.

Oppsummering

Avila sidebord i marmor er en flott tilføyelse til ethvert hjem. Det har et moderne og elegant utseende, og vil være det perfekte tilbehøret til ethvert rom. Velg mellom to forskjellige størrelser og to forskjellige marmortopper, og få et sidebord som vil passe perfekt inn i ditt hjem. Med Avila sidebord kan du oppleve luksus og funksjonalitet i ett.

Varenummer: MR187007101108

Mål

Farge
Brun Marmor
Materiale
Marmor
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Diameter
42
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
7
kg
Totalvolum
0,014805
Kolli 1 - Lengde
47
cm
Kolli 1 - Bredde
45
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,014805
Kolli 1 - Vekt
7
kg