Velg riktig seng for din unike søvnopplevelse

Wonderland Ruby kontinentalseng

Wonderland Aida Kontinentalseng | En byggbar seng fra Wonderland slik at du kan finne det perfekte oppsettet for deg.

Søvn er en av livets viktigste aspekter, og å velge riktig seng er nøkkelen til en god natt. Hver av oss er unike, med våre egne preferanser og kroppsformer, og dette gjenspeiles gjerne i hvordan vi sover. Her ser vi nærmere på hvordan du kan finne den perfekte sengen som passer din individuelle sovestil.

Ingen av oss er helt like når det kommer til søvnpreferanser. Det som gir en deg en fantastisk natts søvn, kan være ubehagelig for en annen. Derfor er det avgjørende å velge en seng som passer nettopp deg.


Sovestillingene som spiller en rolle

På ryggen

Å sove på ryggen betraktes ofte som den beste stillingen for å opprettholde en sunn rygg og nakke. For denne søvnstilen er en myk madrass eller en justerbar seng ideell. Du kan også prøve å legge en pute under knærne for ekstra støtte og komfort

På magen

Dessverre er å sove på magen den minst anbefalte stillingen da den kan føre til ryggproblemer over tid. Hvis dette likevel er din foretrukne sovestilling, bør du vurdere en fastere madrass og legge en pute under bekkenområdet for å redusere belastningen på ryggen og nakken.

På siden

Å sove på siden er en behagelig stilling for mange. For å optimalisere komforten i denne stillingen, bør du investere i en seng med en soneinndelt madrass. Dette gir kroppen jevn støtte og lar deg opprettholde en naturlig stilling med parallelle ben, lett bøyde knær og armene foran kroppen.


Individuell støtte for unik søvn

Wonderland Ruby kontinentalseng

Wonderland Ruby Kontinentalseng | En kvalitetsseng Wonderland med alt du trenger for å få en god natt søvn.

Husk at sengen ikke bare er en møbelartikkel, men en nødvendighet for din velvære. Å velge riktig seng betyr å forstå din egen søvnatferd og kroppsform. Ikke glem at mennesker er unike, og det samme gjelder for våre søvnbehov. Så når du vurderer å kjøpe en ny seng, tenk på din egen komfort og helse, og sørg for å velge en seng som gir deg den individuelle støtten du trenger for en herlig natts søvn. Følg våre råd om hvordan du velger riktig seng i henhold til din unike søvnstil, og du vil være på vei til å oppnå den mest avslappende søvnopplevelsen du noensinne har hatt.

sine unike fordeler for en god natts søvn. I korthet er rammemadrass, kontinentalseng og regulerbar seng er tre forskjellige valg med sine egne fordeler. Valget avhenger av dine personlige preferanser og behov for en god natts søvn.

Kontinentalseng - den populære favoritten

Kontinentalsengen skiller seg ved å bestå av to madrasser med en ekstra overmadrass på toppen. Dette tre-lags fjærsystemet gir en ekstra komfortabel liggeopplevelse. Kontinentalsenger er en av de mest populære valgene på markedet, spesielt for par som ønsker en romslig seng med individuell støtte.

Kontinentalsenger

Rammemadrass - et praktisk valg

Rammemadrassen representerer et praktisk og kostnadseffektivt alternativ. Den består av en solid trekonstruksjon som kan utstyres med ben for å heve sengen over gulvet. Madrassen er festet til denne konstruksjonen, og en overmadrass brukes for økt komfort. Rammemadrasser er kjent for sin fasthet, som gir utmerket støtte for mange søvntyper.

Regulerbar Seng - tilpasning til dine behov

Svane Zolar Regulerbar Seng

Svane Zophy Regulerbar seng | Svane Zophy regulerbarseng gir deg de beste forutsetninger for ypperlig søvnkvalitet

Regulerbare senger kan variere i design og fjærsystem, men de deler alle den unike funksjonen: en innebygd motor som lar deg justere hode- og fotenden. Denne funksjonaliteten gir deg muligheten til å finne din optimale sovestillingen gjennom natten. En regulerbar seng er også ideell for de som liker å lese eller se på TV i sengen, og den tilbyr en tilpasset komfortopplevelse som kan justeres etter dagsformen.


Finn riktig fasthet for din drømmeseng

Finn fastheten som passer din kropp og dine behov

Å velge riktig fasthet for din madrass er avgjørende for en god natts søvn og riktig kroppsstøtte. Det er lett å bli overveldet av valget mellom fast og myk madrass, men det er noen viktige retningslinjer som kan hjelpe deg med å finne den perfekte fastheten for dine behov.

1. Lytt til din egen kropp

Hver person er unik, og det som føles komfortabelt for en person, kan være annerledes for en annen. Tenk på hvordan du vanligvis sover og hva som føles mest behagelig for deg. Hvis du har ryggproblemer eller andre spesielle behov, kan det være lurt å konsultere en helsepersonell eller en fagperson for å få råd.

2. Vurder liggestillingen din

Din foretrukne liggestilling spiller en viktig rolle i valg av fasthet. Hvis du liker å sove på siden, bør du se etter en madrass som gir god støtte for skuldrene og hoftene. En madrass med en utviklet skuldersone kan bidra til å holde skulderen komfortabelt nedsenket i madrassen, noe som opprettholder en rett ryggrad. På den annen side, hvis du foretrekker å sove på ryggen, vil en fastere madrass gi deg nødvendig støtte for å opprettholde en sunn liggestilling.

3. Vekt og fasthet

Generelt sett er en god tommelfingerregel at jo tyngre du er, desto fastere bør madrassen være. Imidlertid er det viktig å merke seg at dette ikke alltid er en fast regel. Moderne teknologi og materialer, som Tempur-materialet, kan tilby støtte uavhengig av fastheten. Det er derfor viktig å vurdere kvaliteten på madrassen og materialene den er laget av.

4. Prøv før du kjøper

Det beste rådet vi kan gi deg er å prøve madrassen før du kjøper den. Ta deg tid til å ligge på madrassen i butikken, og gjerne ligge i din foretrukne sovestilling. Dette vil gi deg en følelse av hvordan madrassen støtter kroppen din og om den gir deg den rette fastheten. Husk at en riktig fasthet kan gjøre en betydelig forskjell i din søvnkvalitet og generelle velvære. Ta deg tid til å utforske forskjellige alternativer og finn den madrassen som gir deg den mest behagelige og avslappende søvnen.

Vi er her for å hjelpe deg med å finne den ideelle madrassen som passer dine behov. Utforsk vårt utvalg av senger, og vårt erfarne team er klare til å veilede deg til din drømmeseng.


Slik finner du rett størrelse for deg og dine behov

Når du står overfor valget om å investere i en ny seng, er det viktig å finne den perfekte størrelsen som passer deg og dine behov. Størrelsen på sengen din kan ha en betydelig innvirkning på søvnkvaliteten og komforten din.

Her er noen viktige faktorer å vurdere for å hjelpe deg med å finne den ideelle sengestørrelsen:

1. Antall soveplasser

Det første du må vurdere er hvor mange personer som vil dele sengen. Hvis du deler sengen med din partner eller har barn som tidvis kryper opp i sengen din om natten, bør du vurdere en større seng som en queensize eller kingsize for å sikre at alle har nok plass til å strekke seg komfortabelt.

2. Bevegelsesfrihet

Hvis du eller partneren din er en urolig sovende som ofte snur seg eller beveger seg om natten, kan det være lurt å velge en større seng uansett om du deler sengen eller ikke. En større seng gir deg mer bevegelsesfrihet og reduserer sjansen for å forstyrre hverandre i løpet av natten.

3. Sover du alene?

Hvis du er en som oftest sover alene uten distraksjoner fra partneren eller barn, har du en rekke alternativer å velge mellom. Det handler nå mest om personlig komfort. Du kan velge en enkeltseng for et koselig rom eller gå for noe større som en dobbeltseng for ekstra plass til å spre deg og nyte komforten i å ha mer plass.

4. Mål opp soverommet

Før du tar den endelige beslutningen, er det en god idé å måle soverommet ditt. Dette hjelper deg med å begrense valgene dine basert på den tilgjengelige plassen. Vi tilbyr en rekke størrelser, fra romslige kingsize-senger til mer kompakte alternativer, slik at du kan finne den perfekte balansen mellom komfort og plass. Så, bruk målebåndet og marker ulike sengestørrelser på gulvet i soverommet ditt. Dette gir deg en visuell følelse av hvor mye plass hver størrelse vil oppta og hjelper deg med å velge den sengen som passer best for deg og dine behov.

Uansett om du foretrekker den koselige følelsen av en mindre seng eller den luksuriøse romsligheten til en større seng, er det viktig å ta deg tid til å vurdere dine egne preferanser og behov. Ved å gjøre det, kan du være sikker på å finne den rette sengestørrelsen som vil gi deg en god natts søvn i årene som kommer. Vi tilbyr et bredt utvalg av sengestørrelser, fra 75x200 cm til 210x210 cm, slik at du kan finne den ideelle størrelsen som passer perfekt inn i ditt soverom.


Overmadrassen: ditt hemmelige våpen for den perfekte nattesøvnen

Overmadrass Pro Lux Overmadrass

Tempur Pro Luxe Overmadrass

Å velge den rette overmadrassen er avgjørende for å oppnå en god natts søvn. Dette ofte undervurderte tillegget til sengen din kan være den ultimate nøkkelen til din søvnkomfort. En overmadrass legger ikke bare til ekstra støtte og komfort, den gir også en ekstra barriere mot støv, allergener og fuktighet, som kan forlenge levetiden på sengen din og holde den frisk og hygienisk. Når du leter etter den ideelle overmadrassen, er det viktig å vurdere flere faktorer som vil påvirke din søvnopplevelse. Først og fremst, bør du ta hensyn til komfortnivået.

Overmadrasser er tilgjengelige i ulike materialer, inkludert memory-skum, latex, fjær og mye mer. Hver type materiale gir forskjellige nivåer av støtte og trykkavlastning. Vårt brede utvalg av overmadrasser er designet for å imøtekomme ulike preferanser, slik at du kan finne den som passer perfekt til din kropp og søvnstil.

I tillegg til komfort, bør du vurdere støtten overmadrassen gir. En riktig støttende overmadrass kan bidra til å avlaste trykkpunkter i kroppen din, og dermed redusere smerter og ubehag. Vår ekspertise ligger i å hjelpe deg med å finne den rette kombinasjonen av støtte og mykhet som passer akkurat for deg.

Hygiene er en annen viktig faktor. En høykvalitets overmadrass fungerer som en beskyttende barriere mot støv, skitt og allergener, noe som er spesielt viktig for de som lider av allergier eller astma. Vi tilbyr overmadrasser med allergivennlige materialer og enkel vedlikehold, slik at du kan holde sengen din ren og frisk med minimal innsats.

I jakten på den perfekte overmadrassen er det altså viktig å vurdere komfort, støtte og hygiene. Vårt mål er å veilede deg gjennom dette valget, slik at du kan nyte den beste søvnen du fortjener. Utforsk vårt utvalg av overmadrasser, og la oss hjelpe deg med å finne den som vil forvandle din seng til en oase av komfort og velvære