Hartman

Winchester Reclinersett

Winchester Reclinersett fra Hartman: Ultimat komfort for uteplassen! Gjør din uteplass til en oase av avslapning med Winchester Reclinersett fra Ha...
Les mer
  • Reclinersett
  • Inkludert krakker og bord
  • Pulverlakkert aluminium

Winchester Reclinersett fra Hartman: Ultimat komfort for uteplassen!

Gjør din uteplass til en oase av avslapning med Winchester Reclinersett fra Hartman. Dette stilige og komfortable settet, konstruert av solid pulverlakkert aluminium, tilbyr den perfekte kombinasjonen av holdbarhet og luksuriøs komfort. Med tykke og behagelige puter trukket i mykt, spunnet polyesterstoff, er dette settet designet for å gi deg maksimal avslapning på late sommerdager.

Fullstendig avslapningspakke

Winchester Reclinersett inkluderer to reclinerstoler med tilhørende krakker og et praktisk lite bord, noe som gjør det til den ideelle løsningen for både avslapping og sosiale sammenkomster utendørs. Reclinerfunksjonen tillater justering til din foretrukne komfortposisjon, mens de matchende krakkene gir ekstra bekvemmelighet og støtte for bena.

Designet for holdbarhet og stil

Hver komponent i Winchester Reclinersettet er nøye utformet for å tåle elementene, med en ramme av pulverlakkert aluminium som sikrer både stabilitet og lang levetid. Det moderne designet, kombinert med de luksuriøse putene, gjør settet til en elegant tilføyelse til enhver uteplass.

Fleksibel bruk og enkel vedlikehold

Med følgende mål på delene,

  • Reclinerstol B: 65 x D: 85 x H: 106 cm
  • Bord: B: 52 x D: 52 x H: 45 cm
  • Krakk: B: 60 x D: 56 x H: 38 cm
tilbyr dette settet fleksibilitet for ulike utendørs miljøer. Vedlikeholdet er enkelt, takket være de værbestandige materialene og putene som raskt kan rengjøres med mildt såpevann.

Skap ditt personlige avslapningsrom med Winchester Reclinersett

Enten du ønsker å nyte en bok i skyggen, ta en lur i solen, eller tilbringe kvalitetstid med venner og familie, tilbyr Winchester Reclinersett fra Hartman den perfekte settingen. Velg dette settet for å kombinere funksjonalitet med estetisk tiltalende design, og gjør din uteplass til et favorittsted for avslapning og underholdning.

Varenummer: OS1050051026

Mål

Farge
Sort/Lys Grå
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
36
kg
Totalvolum
0,55275
Kolli 1 - Høyde
125
cm
Kolli 1 - Lengde
67
cm
Kolli 1 - Volum
0,55275
Kolli 1 - Vekt
36
kg
Kolli 1 - Bredde
66
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter