home Meny close
menu MENY
search

Hagemøbler

Hos oss finner du et stort utvalg hagemøbler til både små og store uteområder i Oslo. Vi leverer våre hagemøbler til hele landet og i vår nettbutikk finner du møbler til din hage innen alle stilretninger og i alle prisklasser.

Hagemøbler for alle årstider

Vil du oppgradere hagemøblene dine? Trenger du noen små, men praktiske møbler til en liten balkong? Eller er det en stor hage med flere avdelinger du skal møblere? Vi vet at uteområdet ofte blir brukt som en ekstra stue i sommerhalvåret. Derfor tilbyr vi en rekke ulike hagemøbler, til både store og små områder.

Din egen oase

For de med romslige uteområder, vil man gjerne at det skal være et koselig sted å kunne invitere venner og familie. Det bør også være et sted du kan trekke deg tilbake for litt kvalitetstid alene. Vi har varene som gjør at du kan du lage ditt helt unike område med praktiske møbler, planter og innslag av personlige elementer.

Personlig stil

Vi vet at dersom uteplassen skal bli en ekstra stue må du trives med møblene og omgivelsene. Derfor har vi en rekke ulike hagemøbler, slik at du skal finne det rette. Det er nemlig ikke bare inne du skaper en personlig stil, men også ute.

God kvalitet

Hagemøblene må tåle forskjellig vær. Derfor er vi opptatt av at de skal være slitesterke, men samtidig ha et pent utseende. På Alnabru har vi et varehus hvor møblene er utstilt deler av året. Om du ikke klarer å bestemme deg her i nettbutikken er du velkommen til den fysiske butikken vår for å bli inspirert og for å få noen gode råd.

Les mer Skjul

Årets hagemøbler

Skal du fornye uteområdet og er på jakt etter en ny hagegruppe? Vi leverer et stort og bredt utvalg hagegrupper. Enten det er en gruppe der du skal samle familien til en deilig middag ute, eller en lounge-modell der du og dine venner skal slappe av i solen, finner du det du trenger til å skape din nye favorittplass i hagen blant våre møbler.

HAGEGRUPPER
Hos oss finner du en rekke grupper og hagesett til knallpriser. Kjøp gruppene komplett slik at du har alt du trenger til sommeren.

SE ALLE HAGEGRUPPER >>>


HAGEBORD
Er du på jakt etter nytt bord hvor du kan samle venner og familie i sommer? Sjekk vårt store utvalg bord til hagen her.

SE ALLE HAGEBORD>>>


HAGESTOLER
Hos oss finner du et stort utvalg stoler til din hage. Velg blant praktiske klappstoler, stoler med regulering, i aluminium eller kunstrotting.

SE ALLE HAGESTOLER>>>


HAGEPUTER
Skal du fornye hagemøblene med noen nye, flotte puter? Hos oss finner du et stort utvalg hageputer. Sjekk utvalget her.

SE ALLE HAGEPUTER>>>


PARASOLLER
Når solen er på sitt varmeste kan det være deilig å trekke seg tilbake under en parasoll. Hos oss finner du et stort utvalg parasoller med ulike funksjoner og i ulike kvaliteter.

SE ALLE PARASOLLER>>>


KUNSTIGE PLANTER
Kunstige blomster og planter blir mer og mer brukt både inne og ute. Dette er en fin og enkel måte å skape et grønt preg rundt seg. Og hva er det beste med kunstige planter? De visner aldri, og ser like ferske ut hele tiden.

SE ALLE PLANTER>>>


PYNTEPUTER
Frisk opp hagegruppen med noen flotte pynteputer. Denne sommerens farger er på plass og nå kan du velge mellom en hel oase av ulike farger til din hage.

SE ALLE PYNTEPUTER>>>
LEVERING TIL HELE LANDET

Hos A-Møbler vil du til enhver tid finne et stort antall møbler på lager. Dette gjør vi slik at du på raskest mulig måte kan få møblene hjem og får startet dekoreringen.


LAGERVARER - MED RASK LEVERING

I år feirer vi 100 år! Mye har skjedd med sofaen på 100 år, og vi har vært med på hele utviklingen. Dette er blant annet noe som gjør oss til en av landet møbelspesialister.


100 ÅR MED MØBLER


Viser 19 produkter
per side
Desc
Viser 19 produkter
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.