home Meny close
menu MENY
search

Hagemøbler

Hagemøbler for alle årstider

Vil du oppgradere hagemøblene dine? Trenger du noen små, men praktiske møbler til en liten balkong? Eller er det en stor hage med flere avdelinger du skal møblere? Vi vet at uteområdet ofte blir brukt som en ekstra stue i sommerhalvåret. Derfor tilbyr vi en rekke ulike hagemøbler, til både store og små områder.

Din egen oase

For de med romslige uteområder, vil man gjerne at det skal være et koselig sted å kunne invitere venner og familie. Det bør også være et sted du kan trekke deg tilbake for litt kvalitetstid alene. Vi har varene som gjør at du kan du lage ditt helt unike område med praktiske møbler, planter og innslag av personlige elementer.

Personlig stil

Vi vet at dersom uteplassen skal bli en ekstra stue må du trives med møblene og omgivelsene. Derfor har vi en rekke ulike hagemøbler, slik at du skal finne det rette. Det er nemlig ikke bare inne du skaper en personlig stil, men også ute.

God kvalitet

Hagemøblene må tåle forskjellig vær. Derfor er vi opptatt av at de skal være slitesterke, men samtidig ha et pent utseende. På Alnabru har vi et varehus hvor møblene er utstilt deler av året. Om du ikke klarer å bestemme deg her i nettbutikken er du velkommen til den fysiske butikken vår for å bli inspirert og for å få noen gode råd.

Les mer Skjul

Årets hagemøbler

GRATIS FRAKT I OSLO OG AKERSHUS
Nå har vi gratis frakt på en rekke hagemøbler i hele Oslo og Akerhus. Sjekk ditt postnummer på produktene for å se om det er gratis frakt til der du bor.

ALLE VARER MED GRATIS FRAKT >>>


HAGEGRUPPER
Hos oss finner du en rekke grupper og hagesett til knallpriser. Kjøp gruppene komplett slik at du har alt du trenger til sommeren.

SE ALLE HAGEGRUPPER >>>


HAGEBORD
Er du på jakt etter nytt bord hvor du kan samle venner og familie i sommer? Sjekk vårt store utvalg bord til hagen her.

SE ALLE HAGEBORD>>>


HAGESTOLER
Hos oss finner du et stort utvalg stoler til din hage. Velg blant praktiske klappstoler, stoler med regulering, i aluminium eller kunstrotting.

SE ALLE HAGESTOLER>>>


HAGEPUTER
Skal du fornye hagemøblene med noen nye, flotte puter? Hos oss finner du et stort utvalg hageputer. Sjekk utvalget her.

SE ALLE HAGEPUTER>>>


PARASOLLER
Når solen er på sitt varmeste kan det være deilig å trekke seg tilbake under en parasoll. Hos oss finner du et stort utvalg parasoller med ulike funksjoner og i ulike kvaliteter.

SE ALLE PARASOLLER>>>
LEVERING TIL HELE LANDET

Hos A-Møbler vil du til enhver tid finne et stort antall møbler på lager. Dette gjør vi slik at du på raskest mulig måte kan få møblene hjem og får startet dekoreringen.


LAGERVARER - MED RASK LEVERING

I år feirer vi 100 år! Mye har skjedd med sofaen på 100 år, og vi har vært med på hele utviklingen. Dette er blant annet noe som gjør oss til en av landet møbelspesialister.


100 ÅR MED MØBLER


Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 210
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 210
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.