Hartman

Jackson Fotskammel

Optimal komfort med Jackson Fotskammel fra Hartman! Når det kommer til å slappe av i ditt uterom, er Jackson Fotskammel fra Hartman det perfekte tilbe...
Les mer
  • Sortlakkert aluminium
  • Slitesterkt Textilene
  • Sammenleggbar

Optimal komfort med Jackson Fotskammel fra Hartman!

Når det kommer til å slappe av i ditt uterom, er Jackson Fotskammel fra Hartman det perfekte tilbehøret for å forsterke komforten. Designet med tanke på både funksjonalitet og stil, tilbyr denne fotskammelen en uovertruffen kombinasjon av komfort og holdbarhet, takket være sin konstruksjon av sortlakkert aluminium og slitesterkt Textilene.

Solid og stilig design

Jackson Fotskammel tilbyr et tidløst design som komplementerer enhver utemøbelsetting. Den sortlakkerte aluminiumsrammen sikrer ikke bare en solid og holdbar struktur, men tilfører også et moderne preg til ditt uterom. Med sitt slitesterke Textilene-sete, er denne fotskammelen designet for å tåle varierte værforhold, noe som gjør den til et praktisk valg for alle uteplasser.

Praktisk og plassbesparende

En av de største fordelene med Jackson Fotskammel er dens sammenleggbare funksjon. Dette gjør den ekstra praktisk for plassbesparende oppbevaring når den ikke er i bruk. Enten du har en stor terrasse eller en liten balkong, lar denne funksjonen deg maksimere din uteplass uten å gå på kompromiss med komfort.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Jackson Fotskammel er like enkel å ta vare på som den er å bruke. Den slitesterke Textilene-overflaten er enkel å rengjøre og vedlikeholde, noe som sikrer at din fotskammel ser ny ut år etter år. En rask tørk med en fuktig klut er alt som skal til for å holde den i topp stand.

Det perfekte tilbehøret til din Jackson Spisestol

Designet for å komplementere Jackson Spisestol, tilbyr denne fotskammelen en sømløs overgang fra middag til avslapning. Den er det ideelle tilbehøret for de som verdsetter komfort og stil i sitt uteliv. Invester i en Jackson Fotskammel i dag, og ta ditt uterom til et nytt nivå av avslapning og nytelse.

Varenummer: OS1070060120

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
57
cm
Dybde
41
cm
Høyde
38
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1
kg
Totalvolum
0,0572
Kolli 1 - Høyde
20
cm
Kolli 1 - Lengde
52
cm
Kolli 1 - Volum
0,0572
Kolli 1 - Vekt
1
kg
Kolli 1 - Bredde
55
cm

Lignende produkter

I denne serien