Brafab

Brafab Turin Benk

Turin Benk fra Brafab – Naturlig sjarm i teak Turin Benken fra Brafab er et praktstykke av håndverk, laget for å berike ditt uterom med sin varme o...
Les mer
  • Naturlig og holdbart teakmateriale
  • Sammenleggbart design for optimal plassutnyttelse
  • Passer perfekt for balkonger og små uterom

Turin Benk fra Brafab – Naturlig sjarm i teak

Turin Benken fra Brafab er et praktstykke av håndverk, laget for å berike ditt uterom med sin varme og naturlige sjarm. Fremstilt av naturlig teak, står denne benken for bærekraft og kvalitet, og gir et organisk touch til både moderne og tradisjonelle utemiljøer.

Prisgunstig teak – Kvalitet innen rekkevidde

Er du på jakt etter kvalitet til en overkommelig pris? Turin-serien fra Brafab tilbyr prisverdige teakmøbler som ikke går på kompromiss med kvalitet eller stil. Denne benken er et vitnesbyrd om Brafabs forpliktelse til å tilby det beste innen utemøbler.

Fleksibel og funksjonell – Perfekt for alle rom

Med sitt sammenleggbare design er Turin Benk fra Brafab en mester i fleksibilitet. Denne funksjonen gjør det enkelt for deg å tilpasse møblene etter plassen du har tilgjengelig, enten det er en romslig hage eller en koselig balkong.

Holdbart og vedlikeholdsfritt – Teakmøbler som varer

Teak er kjent for sin ekstraordinære holdbarhet og naturlige motstand mot værfaktorer. Turin Benk vil motstå tidens tann og gi deg glede i mange år fremover, med minimalt behov for vedlikehold.

Estetisk og praktisk – Skap ditt uteromsdrøm

Uansett anledning, enten det er en familiebrunsj under åpen himmel eller en avslappende ettermiddag med en bok, gir Turin Benk fra Brafab den perfekte kombinasjonen av komfort og estetikk.

Varenummer: BF10706314235

Mål

Farge
Teak Natur
Materiale
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
110
cm
Dybde
40
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
10
kg
Totalvolum
0,16

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter