Brafab

Brafab Turin Benk

Turin Benk fra Brafab – Naturlig eleganse og fleksibilitet! Turin Benk fra Brafab er en hyllest til tidløs design og naturlig skjønnhet. Denne to-s...
Les mer
  • Allsidig bruk, fra morgenkaffe til kveldssamlinger
  • Sammenleggbar og lett å plassere, ideell for balkonger
  • Laget av naturlig holdbar teak

Turin Benk fra Brafab – Naturlig eleganse og fleksibilitet!

Turin Benk fra Brafab er en hyllest til tidløs design og naturlig skjønnhet. Denne to-seters benken er fremstilt av førsteklasses teak, kjent for sin holdbarhet og naturlige varme. Turin-serien gir deg friheten til å skape et personlig uterom, enten det er på en romslig terrasse eller en intim balkong.

Prisverdig teakmøbel for alle uterom

Turin benken tilbyr en uslåelig kombinasjon av pris og kvalitet. Teakmøbler har lenge vært etterspurt for sitt elegante utseende og sin robusthet, og Turin-serien leverer dette til en pris som passer for alle.

Smidig og funksjonell – Ideell for mindre plasser

Designet av Turin Benken er både smidig og funksjonell. Den sammenleggbare funksjonen gjør det enkelt å ommøblere og lagre benken, noe som gjør den perfekt for mindre uterom som balkonger og små hager.

Kvalitet som varer – Invester i holdbarhet

Med Turin benken investerer du i et møbel som vil holde seg vakkert år etter år. Teak er kjent for sin motstandsdyktighet mot vær og vind, og Turin-serien er intet unntak. Den naturlige oljen i teak beskytter treverket og gir en langvarig overflate som eldes med nåde.

En benk for alle anledninger

Enten du nyter en stille morgen med en kopp kaffe eller underholder venner på en sommerkveld, tilbyr Turin benken komfort og stil. Med sitt naturlige utseende og behagelige sitteflate, er denne benken et fristende tillegg til enhver utendørs sammenkomst.

Varenummer: BF10706214234

Mål

Farge
Teak Natur
Materiale
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
105
cm
Dybde
61
cm
Høyde
87
cm
Sittehøyde
46
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
15
kg
Totalvolum
0,23

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter