Brafab

Brafab Leone Klappstol

Leone Klappstol fra Brafab - Elegant og plassbesparende! Leone Klappstol fra Brafab er en skjønnhet i hvitt som tilbyr smarte løsninger for begrensede...
Les mer
  • Lett og foldbar design for enkel lagring
  • Matt-lakkert aluminium og textilene for holdbarhet
  • Del av Brafabs populære Leone-serie

Leone Klappstol fra Brafab - Elegant og plassbesparende!

Leone Klappstol fra Brafab er en skjønnhet i hvitt som tilbyr smarte løsninger for begrensede rom eller som en fleksibel tilføyelse til enhver utendørsinnredning. Denne lette og kompakte stolen kan enkelt foldes sammen og lagres, noe som gjør den ideell for alt fra små balkonger til større terrasser som krever fleksible sittemuligheter.

Design og komfort i skjønn harmoni

Leone Klappstol er ikke bare funksjonell; den kombinerer smidige linjer og en matt-lakkert aluminiumsramme med myke textilene trekk. Resultatet er en stol som tilbyr komfort uten å gå på akkord med design. Den rene hvitfargen gir en frisk og moderne følelse til utendørsarealet ditt.

Bygd for å tåle elementene

Uansett vær, Leone Klappstol står stødig takket være sin robuste konstruksjon. Den lette aluminiumsrammen og slitesterke textilene trekk sikrer lang levetid og lett vedlikehold. En enkel rengjøring med mildt såpevann holder stolen din ser ny ut år etter år.

Kombiner med Leone Serien for en gjennomført look

Denne klappstolen er designet for å komplementere Brafabs Leone serie. Enten det er som en del av en matgrupp eller som et tillegg til din eksisterende Leone loungegrupp, vil klappstolen integreres sømløst.

Ideell for de som verdsetter fleksibilitet og stil

For de som verdsetter en kombinasjon av fleksibilitet, stil og kvalitet, er Leone Klappstol fra Brafab det åpenbare valget. Det minimalistiske og praktiske designet gjør det enkelt å forvandle enhver plass til et stilfullt samlingspunkt.

Varenummer: BF10703400136

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
60
cm
Dybde
48
cm
Høyde
89
cm
Sittehøyde
48
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
10
kg
Totalvolum
0,1
Kolli 1 - Høyde
20
cm
Kolli 1 - Lengde
100
cm
Kolli 1 - Volum
0,1
Kolli 1 - Vekt
10
kg
Kolli 1 - Bredde
50
cm

I denne serien