Hartman

Portland Utesofa

Opplev ultimat komfort med Portland Utesofa fra Hartman! Gjør uteplassen din til et fristed for avslapning og kvalitetstid med den populære Portlan...
Les mer
  • Værbestandige puter i olefin-tekstil
  • Høy rygg med fantastisk sittekomfort
  • Nærmest vedlikeholdsfri

Opplev ultimat komfort med Portland Utesofa fra Hartman!

Gjør uteplassen din til et fristed for avslapning og kvalitetstid med den populære Portland Utesofaen fra Hartman. Denne vendbare hjørnesofaen er designet for å kombinere funksjonalitet med estetisk, og tilbyr en uovertruffen sittekomfort takket være sin høye rygg og myke, naturfargede olefinputer.

Robust konstruksjon for årevis med nytelse

Bygget på en solid ramme av sortlakkert aluminium og kledd i slitesterkt textilene, står Portland utesofaen imot elementene med stil. Dens holdbare materialer sikrer langvarig bruk og gjør den til et ideelt valg for alle utendørsområder, fra hagen til terrassen.

Sittekomfort uten kompromiss

Portland utesofa byr på enestående komfort med sin ergonomisk designet høye rygg og luksuriøse puter. Denne sofakombinasjonen inviterer til avslappede dager under åpen himmel, enten du nyter solen alene eller deler øyeblikket med venner og familie.

Skap et samlet utendørs miljø

For å skape et sammenhengende og funksjonelt uterom, kombiner Portland utesofa med matchende bord fra Oregon eller Portland serien. Dette skaper et ideelt oppholdssted for måltider utendørs, sosiale spillkvelder, eller rolige stunder med en bok i fanget.

Enkelt vedlikehold og smart oppbevaring

Portland utesofa er designet for enkel vedlikehold og lang levetid. En rask rengjøring med mildt såpevann holder sofaen ser ny ut, mens oppbevaring under et møbeltrekk anbefales for å beskytte mot elementene når den ikke er i bruk.

Mål på delene: 2-seter: 137,5x83x96,5cm, Hjørne: 83x83x96,5cm, Midtdel: 64x83x96,5cm
Plassbehov: 220x285cm.

Varenummer: OS1050020506

Mål

Farge
Sort Aluminium
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Olefin
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
220
cm
Bredde
285
cm
Dybde
72
cm
Høyde
98
cm
Sittehøyde
47
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
78
kg
Totalvolum
1,334466
Kolli 1 - Høyde
89
cm
Kolli 1 - Lengde
153
cm
Kolli 1 - Volum
1,334466
Kolli 1 - Vekt
78
kg
Kolli 1 - Bredde
98
cm

Vedlikeholdsprodukter