Hartman

Portland Utesofa

Den populære Portland Utesofa! Portland utesofa er en del av en populær serie som har vist sin verdi over flere år, takket være dens solide konstruks...
Les mer
  • Del av en serie
  • Høy rygg med fantastisk sittekomfort
  • Nærmest vedlikeholdsfri

Den populære Portland Utesofa!

Portland utesofa er en del av en populær serie som har vist sin verdi over flere år, takket være dens solide konstruksjon og tidlæse design. Denne vendbare hjærnesofaen med hæy rygg gir fantastisk sittekomfort som er perfekt for å slappe av i det vakre utendærs.

Solid Konstruksjon og Design

Portland utesofa er laget med en sortlakkert aluminiumsramme og textilene, noe som sikrer langvarig holdbarhet og motstand mot værforhold. Dens naturfargede olefinputer gir en ekstra touch av komfort og stil til sofaen.

Utmerket Sittekomfort

Med sin hæye rygg og behagelige puter, gir Portland utesofa en fantastisk sittekomfort. Dette er den perfekte sofaen for å tilbringe lange, late ettermiddager ute i solen, omringet av natur og frisk luft.

Komplementer med Oregon eller Portland Bord

For å fullfære ditt utendærs oppholdsområde, suppler gjerne Portland utesofa med et bord fra Oregon eller Portland serien. Med dette tillegget skaper du et perfekt sted for sommermåltider, spillkvelder eller bare for å slappe av med en god bok.

Vedlikehold og Oppbevaring

Portland utesofa er lett å vedlikeholde; den kan enkelt rengjæres med mildt såpevann. Vi anbefaler også å oppbevare sofaen under et mæbeltrekk når den ikke er i bruk, for å forlenge levetiden og bevare den gode kvaliteten.

Mål: 2-seter: 137,5x83x96,5cm Hjærne: 83x83x96,5cm Midtdel: 64x83x96,5cm Plassbehov: 220x285cm.

Varenummer: OS1050020506

Mål

Farge
Sort Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
220 cm
Bredde
285 cm
Dybde
72 cm
Høyde
98 cm
Sittehøyde
47 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
78 kg
Totalvolum
1,334466 m³
Kolli 1 - Høyde
89 cm
Kolli 1 - Lengde
153 cm
Kolli 1 - Volum
1,334466 m³
Kolli 1 - Vekt
78 kg
Kolli 1 - Bredde
98 cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter