Dover Sofa

Dover Hjørnesofa – Moderne eleganse for uteplassen din! Oppdag Dover Hjørnesofa, den ideelle løsningen for å skape et stilig og komfortabelt utendø...
Les mer
  • Moderne og Stilig Design: Elegant utseende som passer enhver uteplass
  • Robust Aluminiumsramme: Langvarig holdbarhet og motstandsdyktig mot værpåvirkninger
  • Komfortable Olefin-puter: Tykke puter for ekstra komfort og slitestyrke

Dover Hjørnesofa – Moderne eleganse for uteplassen din!

Oppdag Dover Hjørnesofa, den ideelle løsningen for å skape et stilig og komfortabelt utendørs miljø. Med en treseter og en toseters sofa med venstre armstøtte, tilbyr dette settet fleksible og komfortable sitteplasser, perfekt for både avslapping og sosiale sammenkomster utendørs. Vårt fokus på både stil og funksjonalitet sikrer at din uteplass blir like innbydende som ditt hjem.

Robuste materialer og stilig design

Dover Hjørnesofa er konstruert med en solid aluminiumsramme, ferdig med en holdbar pulverlakkering som tåler både korrosjon og værpåvirkninger. Sofaen kombinerer denne robustheten med elegante linjer og moderne fargevalg, sort eller taupe, for å skape et moderne og tiltalende utendørs møbel.

Ekstraordinær komfort med Olefin-putene

Med 10 cm tykke sete- og ryggputer kledd i Olefin-stoff, er Dover Hjørnesofa designet for optimal sittekomfort. Dette slitesterke stoffet er motstandsdyktig mot falming og slitasje, noe som garanterer en lang levetid og vedvarende komfort.

Praktisk og vedlikeholdsvennlig

Denne hjørnesofaen krever minimalt med vedlikehold. Olefin-stoffet på putene er enkelt å rengjøre, mens aluminiumsrammen og testilenen kan vedlikeholdes med vanlig såpevann. Dette gjør sofaen til et praktisk valg for hyppig bruk i alle typer utendørs omgivelser.

Fleksibel bruk og enkel monteringsprosess

Dover Hjørnesofa leveres ferdig montert, noe som sikrer en solid konstruksjon og sparer deg for monteringstid. Sofaens design passer perfekt for både privat og kommersiell bruk, og dens robuste materialer gjør den ideell for ofte brukte områder som terrasser, hager, eller fellesområder.

Skap din perfekte uteplass med Dover Hjørnesofa

Uansett om du ønsker å skape et privat avslappingsområde eller en elegant utendørs lounge for kommersielt bruk, tilbyr Dover Hjørnesofa en kombinasjon av moderne estetikk, enestående komfort og langvarig holdbarhet. Dette gjør den til et verdifullt tillegg til ethvert utendørs eller halvdekket område.

Varenummer: BD1050030005

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Stoffnavn
XN1804
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
218
cm
Bredde
218
cm
Dybde
74
cm
Høyde
65
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvolum
1,7248
Kolli 1 - Høyde
80
cm
Kolli 1 - Lengde
220
cm
Kolli 1 - Volum
1,7248
Kolli 1 - Bredde
98
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter