Hartman

Denver Utesofa

Opplev uovertruffen komfort med Denver Utesofa fra Hartman! Oppdag Denver Utesofa fra Hartman – den ultimate løsningen for alle som ønsker å kombinere...
Les mer
  • Pulverlakkert aluminiumsramme
  • Solekte, godt olefin-tekstil
  • Utsøkt sittekomfort

Opplev uovertruffen komfort med Denver Utesofa fra Hartman!

Oppdag Denver Utesofa fra Hartman – den ultimate løsningen for alle som ønsker å kombinere luksuriøs komfort med holdbarhet og stil i sitt uterom. Med sin solide pulverlakkerte aluminiumsramme og myke, innbydende puter trukket i høykvalitets olefin-tekstil, setter denne utesofaen en ny standard for utendørs avslapning.

Solid ramme for langvarig bruk

Denver Utesofas ramme er konstruert av solid pulverlakkert aluminium som garanterer holdbarhet og motstand mot rust. Dette gjør sofaen ideell for alle typer uterom, fra solfylte terrasser til skyggefulle hagekroker, og sikrer at sofaen din vil se fantastisk ut år etter år, uavhengig av værforholdene.

Luksuriøs Olefin-tekstil for maksimal komfort

De tykke og gode putene på Denver utesofa er trukket i solekte og værbestandig Olefin-tekstil. Olefin-fiberen er kjent for sin styrke, fargefasthet og komfort, samt motstandskraft mot flekker, mugg, slitasje og sollys. Dette gjør Denver utesofa til et praktisk og behagelig valg for ethvert utendørs miljø.

Utsøkt sittekomfort for enhver anledning

Enten du nyter en rolig ettermiddag alene eller underholder gjester, tilbyr Denver utesofa utsøkt sittekomfort som inviterer til lange, avslappende stunder. Sofaens design og materialvalg sikrer at du og dine gjester vil oppleve optimal komfort, samtidig som den tilfører et touch av eleganse til din uteplass.

Enkel vedlikehold for bekymringsfri bruk

Med Denver utesofa fra Hartman er vedlikeholdet enkelt. Olefin-tekstilens motstandsdyktighet mot flekker og værforhold gjør rengjøring og vedlikehold til en lek. En rask tørk eller lett vask er alt som trengs for å holde sofaen ser ny og innbydende ut, noe som gir deg mer tid til å nyte utelivet.

Designet for å tilpasse seg ditt uterom

Denver utesofa fra Hartman er designet med tanke på fleksibilitet og stil. Den moderne estetikken komplementerer ethvert uterom, og tilbyr samtidig en robust og komfortabel sitteplass. Dette gjør sofaen til et ideelt valg for alle som ønsker å skape et innbydende og stilfullt uterom.

Varenummer: OS1050040921

Mål

Farge
Sort/Bark
Materiale
Aluminium, Tekstil
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Olefin
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
205 cm
Dybde
89 cm
Høyde
79 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
32 kg
Totalvolum
0,561056 m³
Kolli 1 - Høyde
32 cm
Kolli 1 - Lengde
197 cm
Kolli 1 - Volum
0,561056 m³
Kolli 1 - Vekt
32 kg
Kolli 1 - Bredde
89 cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter