Brafab

Brafab Weldon Utesofa

Weldon Utesofa: En fleksibel, modulbasert hjørnesofa! Weldon hjørnesofa fra Brafab er en modulbasert utendørs hjørnesofa som gir fleksibilitet og mul...
Les mer
  • Vannavstøtende puter
  • God sittekomfort
  • Solid konstruksjon

Weldon Utesofa: En fleksibel, modulbasert hjørnesofa!

Weldon hjørnesofa fra Brafab er en modulbasert utendørs hjørnesofa som gir fleksibilitet og muligheter for å utvide sofagruppen etter behov og ønske. Rammen er pulverlakkert og putene er laget av et "allværspute" stoff som gjør at de tåler regn og tørker raskere enn vanlige puter. Sofaen er både vakker og holdbar og gir en behagelig utendørsopplevelse.

Brafab-weldon-utesofa-fleksibel-hage.jpg

Kvalitet og design

Weldon hjørnesofa fra Brafab er et elegant tillegg til enhver utendørs plass. Sofaen er en del av en serie modulbaserte møbler som gir muligheter for å tilpasse etter behov og ønske. Rammen er pulverlakkert og gir støtte til den behagelige khakifargede puten. Putene er av god kvalitet og laget av et "allværspute" stoff som gjør at de tåler en regnskur og tørker raskere enn vanlige puter. Med Weldon hjørnesofa, får du en sofagruppe som ikke bare er vakker, men også holdbar.

Brafab-weldon-hagesofa-fleksibel-byggbar.jpg

Fleksibilitet og utvidbarhet

Weldon hjørnesofa kan kjøpes sammen med en hjørnegruppe, midtdel, stol eller pall fra samme serie for å utvide sofaen. Delene kan også brukes uavhengig av hjørnegruppen, og dermed gi mulighet for å skape flere kombinasjoner og layouter etter behov. Fleksibiliteten gjør Weldon hjørnesofa til en sofa som passer perfekt til enhver utendørs plass.

Vedlikehold av sofaen

For å bevare kvaliteten og levetiden til Weldon hjørnesofa, anbefales det å impregnere stoffet før bruk og gjenta dette også i sesongen. Dette vil beskytte putene mot regn og fuktighet. Resten av gruppen kan rengjøres med et mildt såpevann. For å beskytte sofaen mot vær og vind når den ikke er i bruk, anbefales det å oppbevare den under et møbeltrekk som kan kjøpes separat. Les mer om vedlikehold av hagemøbler her

Weldon hjørnesofa fra Brafab er en sofamodell som både gir komfort og fleksibilitet. Med sitt pulverlakkerte ramme og allværsputene, gir den både en vakker og holdbar utendørsopplevelse.

Varenummer: BF10500800065

Mål

Farge
Hvit
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
226
cm
Bredde
226
cm
Dybde
82
cm
Høyde
80
cm
Sittehøyde
43
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
55,9
kg
Totalvolum
1,32468
Kolli 1 - Høyde
84
cm
Kolli 1 - Lengde
166
cm
Kolli 1 - Volum
1,32468
Kolli 1 - Vekt
55,9
kg
Kolli 1 - Bredde
95
cm

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter