Brafab

Brafab Lyra Utesofa

Minimalistisk design med fokus på sittekomfort Lyra Hagestol fra Brafab er en del av en lounge-serie med en minimalistisk design som fokuserer på myk...
Les mer
  • Ekstra god sittekomfort
  • Solid konstruksjon
  • Minimalistisk design

Minimalistisk design med fokus på sittekomfort

Lyra Hagestol fra Brafab er en del av en lounge-serie med en minimalistisk design som fokuserer på mykhet og sittekomfort. Serien består av en 2,5-seter sofa, stol, sofabord, spisestol og spisebord. Sete og rygg er trukket i textilene, som gir ekstra mykhet og komfort i tillegg til de generøse putene. Rammen er laget av sortlakkert rustfritt stål, og armlenet er trukket med kunstrotting på toppen. Bordet har en herdet glassplate med printet betongmønster.

Brafab-lyra-hagestol-utestol.jpg

Tykkere puter i værbestandig Olefin stoff

En av de unike egenskapene ved Lyra-serien er de tykkere putene i værbestandig Olefin stoff. Olefinfiber er en syntetisk fiber laget av en polyolefin, som polypropylen eller polyetylen. Fordelene med Olefin er dens styrke, fargebestandighet og komfort, samt dens motstand mot flekker, mugg, slitasje og sollys. På baksiden av stoffet er det også et vannavvisende belegg, som gjør det enda mer slitesterkt og værbestandig.

Brafab-lyra-hagestol-minimalistisk-design.jpg

En serie for utendørs bruk

Lyra-serien fra Brafab er en del av en serie som er ment for bruk utendørs. Det betyr at møblene er laget for å tåle vær og vind gjennom hele året. I tillegg til hagestolen finner du også en utesofa i samme utførelse.

Vedlikehold

For å opprettholde møblenes utseende og funksjonalitet anbefaler vi å impregnere stoffet før bruk og gjenta dette i sesong. Impregnering vil beskytte stoffet mot væsker og flekker. Vi anbefaler også å bruke et mildt såpevann for rengjøring av resten av gruppen. For ekstra beskyttelse kan møblene oppbevares under et møbeltrekk som kan kjøpes separat. Les mer om hvordan du best tar vare på din hagestol her

Varenummer: BF10501845124

Mål

Farge
Sort Med Beige Puter
Materiale
Stål
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Olefin
Antall ben
5
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
193
cm
Dybde
99
cm
Høyde
78
cm
Sittehøyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
47
kg
Totalvolum
1,215984
Kolli 1 - Høyde
66
cm
Kolli 1 - Lengde
188
cm
Kolli 1 - Volum
1,215984
Kolli 1 - Vekt
47
kg
Kolli 1 - Bredde
98
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter