Brafab

Brafab Gonesse Utesofa

Gonesse Utesofa fra Brafab: Fleksibel og Allsidig Loungegruppe! Gonesse utesofa fra Brafab er en fleksibel loungegruppe som består av tre deler...
Les mer
  • Komplett byggbar gruppe
  • Flere møbleringsmuligheter
  • Tykke puter

Gonesse Utesofa fra Brafab: Fleksibel og Allsidig Loungegruppe!

Gonesse utesofa fra Brafab er en fleksibel loungegruppe som består av tre deler - en hjørnedel og to identiske 2-setere. Dette gjør det mulig å sette sammen en rekke ulike oppsett avhengig av behov og preferanser. Med Gonesse kan du skape alt fra en tradisjonell hjørnegruppe til en solseng for to, eller en avslappende daybed.

Gonesse-fleksibel-utesofa-oppsett-1.jpg

Gonesse-fleksibel-utesofa-oppsett-2.jpg

Gonesse-fleksibel-utesofa-oppsett-3.jpg

Design og materialer

Brafab-Gonesse-utesofa-samler-familen-på-uteplssen.jpg

Ramme og ben på Gonesse er laget av holdbart og værbestandig antrasittfarget aluminium, som gjør at utesofaen tåler både sol og regn. Putene er kledd i en lysegrå polyester, som også tåler vær og vind. Det moderne designet og de nøytrale fargene gjør at Gonesse passer like godt inn i en urban balkong som på en stor terrasse.

Vedlikehold

For å holde Gonesse i god stand anbefales det å impregnere putene før bruk og gjenta dette jevnlig i løpet av sesongen. Resten av utesofaen kan rengjøres med et mildt såpevann og tørkes grundig. For optimal beskyttelse anbefales det å oppbevare Gonesse under et møbeltrekk når den ikke er i bruk.Les mer om vedlikehold av hagemøbler her

Forny uteplassen med Gonesse

Brafab-Gonesse-fleksibel-utesofa-og-solseng-til-hagen.jpg

Gonesse utesofa fra Brafab er en allsidig og fleksibel loungegruppe som passer til ulike behov og oppsett. Med tre deler kan du sette sammen en rekke ulike kombinasjoner og skape en avslappende atmosfære utendørs. Materialene er av høy kvalitet og tåler både sol og regn, men det anbefales å impregnere putene og oppbevare utesofaen under et møbeltrekk når den ikke er i bruk.

Varenummer: BF10500521052

Mål

Farge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
225
cm
Bredde
295
cm
Dybde
74
cm
Høyde
75
cm
Sittehøyde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
66
kg
Totalvolum
1,717408
Kolli 1 - Høyde
119
cm
Kolli 1 - Lengde
164
cm
Kolli 1 - Volum
1,717408
Kolli 1 - Vekt
66
kg
Kolli 1 - Bredde
88
cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter