Brafab

Brafab Villac Ryggstøtte

Villac en del av en serie ment for utendørs bruk. Dette er nok en av markedets mest fleksible modulsofaer. Her bygger man ved hjelp av et fåtall deler...
Les mer
  • Del av en serie
  • Fleksible løsninger
  • Enkel montering
Villac en del av en serie ment for utendørs bruk. Dette er nok en av markedets mest fleksible modulsofaer. Her bygger man ved hjelp av et fåtall deler et nesten uendelig antall løsninger. Grunnmodulene består av en 2-seter og en 1-seter sittedel med ben. Videre kan man bygge på med armlener, rygg og ryggputer til sistnevnte. På denne måten kan man lage en virkelig skreddersydd løsning som er tilpasset ens eget behov. Det som også er en virkelig fordel her er at delene er enkle å flytte på og montere på andre steder. Det gjør det mulig å forandre utseendet på gruppen fra år til år. Å f.eks gjøre om fra en middels stor hjørnegruppe til to loungesenger går raskt.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Setet er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester.
Vi fører flere typer bord som lett lar seg kombinere med gruppen.

Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10502000156

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
53 cm
Dybde
6,5 cm
Høyde
56 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
3 kg
Totalvolum
0,02508 m³
Kolli 1 - Høyde
8 cm
Kolli 1 - Lengde
57 cm
Kolli 1 - Volum
0,02508 m³
Kolli 1 - Vekt
3 kg
Kolli 1 - Bredde
55 cm

Vedlikeholdsprodukter