Brafab

Brafab Ambon Modulsofa

Brafab Ambon modulsofa er en stilren og komfortabel loungegruppe som har detaljer som tåler en trøkk. Sofaen har en solid aluminiumsramme og generøse ...
Les mer
  • Unik design
  • Kvalitet og holdbarhet
  • Høy komfort

Brafab Ambon modulsofa er en stilren og komfortabel loungegruppe som har detaljer som tåler en trøkk. Sofaen har en solid aluminiumsramme og generøse mål, samt myke olefin-puter som gir en behagelig sittestilling.

Ambon modulsofa består av få deler og har en høy sittkomfort, hvor du kan sitte dypt og mykt. Samtlige puter er allværsputer, som gjør det enkelt å vedlikeholde sofaen.

Sofaen kommer i fem forskjellige ferdige oppsett, slik at du kan velge den varianten som passer best til din uteplass. Du kan velge mellom 3-seter, 4-seter, 3-seter med ekstra puter, 4-seter med ekstra puter og 5-seter hjørnesofa.

Ambon modulsofa fra Brafab er et funksjonelt og stilrent møbel som passer perfekt for utendørs bruk. Med sin moderne utforming og behagelige sittekomfort vil sofaen gi deg og dine gjester en avslappende opplevelse.

Vedlikehold:

Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.

Varenummer: PP1050026102

Mål

Farge
Sort Med Grå Puter
Materiale
Aluminium
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
245 cm
Dybde
85 cm
Høyde
75 cm
Sittehøyde
46 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
100 kg
Totalvolum
1,01024 m³
Kolli 1 - Høyde
35 cm
Kolli 1 - Lengde
164 cm
Kolli 1 - Volum
0,50512 m³
Kolli 1 - Vekt
50 kg
Kolli 1 - Bredde
88 cm
Kolli 2 - Høyde
35 cm
Kolli 2 - Lengde
164 cm
Kolli 2 - Volum
0,50512 m³
Kolli 2 - Vekt
50 kg
Kolli 2 - Bredde
88 cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter