Brafab

Brafab Ambon Modulsofa

Brafab Ambon modulsofa er en stilren og komfortabel loungegruppe som har detaljer som tåler en trøkk. Sofaen har en solid aluminiumsramme og generøse ...
Les mer
  • Unik design
  • Kvalitet og holdbarhet
  • Høy komfort

Brafab Ambon modulsofa er en stilren og komfortabel loungegruppe som har detaljer som tåler en trøkk. Sofaen har en solid aluminiumsramme og generøse mål, samt myke olefin-puter som gir en behagelig sittestilling.

Ambon modulsofa består av få deler og har en høy sittkomfort, hvor du kan sitte dypt og mykt. Samtlige puter er allværsputer, som gjør det enkelt å vedlikeholde sofaen.

Sofaen kommer i fem forskjellige ferdige oppsett, slik at du kan velge den varianten som passer best til din uteplass. Du kan velge mellom 3-seter, 4-seter, 3-seter med ekstra puter, 4-seter med ekstra puter og 5-seter hjørnesofa.

Ambon modulsofa fra Brafab er et funksjonelt og stilrent møbel som passer perfekt for utendørs bruk. Med sin moderne utforming og behagelige sittekomfort vil sofaen gi deg og dine gjester en avslappende opplevelse.

Vedlikehold:

Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.

Varenummer: PP1050026102

Mål

Farge
Sort Med Grå Puter
Materiale
Aluminium
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
245
cm
Dybde
85
cm
Høyde
75
cm
Sittehøyde
46
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
100
kg
Totalvolum
1,01024
Kolli 1 - Høyde
35
cm
Kolli 1 - Lengde
164
cm
Kolli 1 - Volum
0,50512
Kolli 1 - Vekt
50
kg
Kolli 1 - Bredde
88
cm
Kolli 2 - Høyde
35
cm
Kolli 2 - Lengde
164
cm
Kolli 2 - Volum
0,50512
Kolli 2 - Vekt
50
kg
Kolli 2 - Bredde
88
cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter