Brafab

Brafab Wien Hammock

Ultimat Utendørs Avslapning med Brafab Wien Hammock! Brafab Wien Hammock er det perfekte tilskuddet til ethvert utendørsområde, og tilbyr en unik kom...
Les mer
  • Kraftig og solid design
  • Galvanisert stålstativ
  • Høy rygg for optimal komfort
Prisen er uten tak og puter

Ultimat Utendørs Avslapning med Brafab Wien Hammock!

Brafab Wien Hammock er det perfekte tilskuddet til ethvert utendørsområde, og tilbyr en unik kombinasjon av komfort, kvalitet og holdbarhet. Med sin kraftige og solide struktur, er denne hammocken designet for å gi optimal avslapning og komfort.

Kraftig og Solid Design

Brafab Wien Hammock har en høy rygg som gir utmerket støtte mens du slapper av. Den har et stativ av galvanisert stål som er epoxylakkert for ekstra holdbarhet og motstand mot vær og vind.

Personlig Tilpasning

Puter og tak kan kjøpes separat for å tilpasse hammocken til dine preferanser og komfort. Du kan velge blant forskjellige farger for å matche din utendørsinnredning og skape et harmonisk og tiltalende utseende.

Enkel Vedlikehold

Vedlikehold av Brafab Wien Hammock er enkelt og ukomplisert. Den kan vaskes med mildt såpevann for å holde den ren og attraktiv. For optimal bevaring av produktet, anbefales det å oppbevare hammocken under et hammockskydd når den ikke er i bruk.

Opplev Komforten av Brafab Wien Hammock

Med Brafab Wien Hammock, kan du nyte det gode utendørs med stil og komfort. Enten du leser en bok, tar en lur, eller bare slapper av, vil denne hammocken gi deg en usammenlignbar avslapningsopplevelse. Kjøp din Brafab Wien Hammock i dag, og ta utendørs avslapning til et nytt nivå!

Varenummer: BF10935

Mål

Farge
Antrasitt

Produktmål

Bredde
205 cm
Dybde
105 cm
Høyde
153 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
42 kg
Totalvolum
0,154167 m³
Kolli 1 - Høyde
13 cm
Kolli 1 - Lengde
201 cm
Kolli 1 - Volum
0,154167 m³
Kolli 1 - Vekt
42 kg
Kolli 1 - Bredde
59 cm