Brafab

Brafab Leone Modulsofa

Leone - det moderne og fleksible modulsofasystemet for utendørsbruk! Vi har satt sammen et stort utvalg ferdige oppsett av vårt populære modulsystem ...
Les mer
  • Fleksibelt modulsystem
  • Tidsriktig og moderne design
  • Solid kontruksjon

Leone - det moderne og fleksible modulsofasystemet for utendørsbruk!

Vi har satt sammen et stort utvalg ferdige oppsett av vårt populære modulsystem Leone fra Brafab. Med sin lette aluminiumsramme som ikke ruster, er Leone den perfekte hagegruppen for deg som ønsker både stil og funksjonalitet. Modulsystemet består av kun to moduler - hjørnemodul og midtmodul - som du kan sette sammen på utallige måter for å skape din egen drømmehagegruppe.

Fleksibilitet og enkelhet

Leone er enkel å flytte på, og du kan derfor enkelt omarrangere hagegruppen etter dine behov. ønsker du å utvide hagegruppen senere, kan du for eksempel kjøpe en ekstra midtdel for å gjøre hjørnesofaen større.

Vedlikehold

Vedlikehold er enkelt - bruk mildt såpevann for å rengjøre aluminiumsrammen og impregner putene før bruk for å holde dem i god stand. Møbeltrekk kan kjøpes separat for ekstra beskyttelse.

Frihet til å skape din ideelle utendørs sittegruppe

Leone gir deg frihet til å skape den ideelle utendørs sittegruppen for din livsstil, og modulene kan enkelt flyttes rundt og utvides etter behov. Opplev fleksibilitet og moderne design med Leone modulsofasystem fra Brafab.

Varenummer: PP1050030003

Mål

Farge
Hvit
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Antall seter
2
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
140
cm
Dybde
74
cm
Høyde
77
cm
Sittehøyde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
19
kg
Totalvolum
0,38592
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Lengde
80
cm
Kolli 1 - Volum
0,38592
Kolli 1 - Vekt
19
kg
Kolli 1 - Bredde
72
cm

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter