Brafab

Brafab Delia Utesofa

Brafab Delia Utesofa: Moderne og behagelig! Brafab Delia Utesofa er en del av en moderne kolleksjon som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. M...
Les mer
  • Komplett sofa med puter
  • Chaiselong som kan speilvendes
  • God sittekomfort

Brafab Delia Utesofa: Moderne og behagelig!

Brafab Delia Utesofa er en del av en moderne kolleksjon som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Med vendbare puter og en fleksibel chaiselong som kan plasseres på enten høyre eller venstre side, er denne sofaen et høydepunkt for utendørs komfort.

Stort utvalg og tilpasningsevne

Delia-kolleksjonen består av stabelbare stoler og byggbare deler, slik at du kan tilpasse utendørsområdet etter dine behov. Med flere tilgjengelige deler som stoler, bord og en byggbar hjørnesofa, kan du skape en fullstendig utendørs stue som passer til din stil og plass.

Overlegen materialkvalitet

Sofaen er laget i pulverlakkert aluminium, noe som gir den styrke og holdbarhet. Sete og rygg er trukket i textilene, et stoff som gir mykhet og økt komfort. Putene er vendbare og trukket i værbestandig polyester, noe som sikrer at de beholder sin kvalitet gjennom alle årstider.

Vedlikehold og pleie

Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong for å beholde sofaens utseende og følelse. For enkel rengjøring kan du bruke mildt såpevann. For å beskytte sofaen når den ikke er i bruk, anbefales det å oppbevare den under et møbeltrekk, som kan kjøpes separat.

Kjøp din Brafab Delia Utesofa i dag

Opplev komforten og stilen som Brafab Delia Utesofa tilbyr. Med sin høykvalitets konstruksjon, tilpasningsmuligheter og moderne design, er den det perfekte tilskuddet til ethvert utendørsområde. Bestill din Brafab Delia Utesofa i dag og forvandle uteplassen din!

Varenummer: BF10500221022

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Aluminium, Stoff, Tekstil
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
167
cm
Dybde
74
cm
Høyde
74
cm
Sittehøyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
38
kg
Totalvolum
0,86394
Kolli 1 - Høyde
66
cm
Kolli 1 - Lengde
170
cm
Kolli 1 - Volum
0,86394
Kolli 1 - Vekt
38
kg
Kolli 1 - Bredde
77
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter