Brafab

Brafab Villac Sofabord

Stil og funksjonalitet med Villac Sofabord fra Brafab! Oppgrader din utendørs stue med Villac Sofabord fra Brafab – en perfekt blanding av moderne des...
Les mer
  • Del av en fleksibel og modulbasert loungegruppe
  • Moderne design med elegante, lett lutende ben
  • Produsert i holdbart pulverlakkert aluminium

Stil og funksjonalitet med Villac Sofabord fra Brafab!

Oppgrader din utendørs stue med Villac Sofabord fra Brafab – en perfekt blanding av moderne design og praktisk funksjonalitet. Dette sofabordet, med sine rene linjer og elegante, lett lutende ben, komplementerer Villac-serien og gir uteplassen din et løft både estetisk og bruksmessig. Laget av pulverlakkert aluminium, er Villac Sofabord både robust og stilfullt, designet for å tåle elementene uten å kompromisse med stilen.

Perfekt dimensjonert for uteplassen din

Med mål på 88 x 88 cm med høde 46cm på det store sofabordet og 75 cm i lengde, 50 cm i bredde, og 40 cm i høyde på det lille, er Villac Sofabord ideelt for å samle venner og familie til avslappende stunder utendørs. Dets lille bordets kompakte størrelse gjør det til en perfekt match for mindre balkonger mens det store bordet gjør seg god på store terrasser.

Modulbasert design for maksimal fleksibilitet

Som en del av Villac-serien, står Villac Sofabord for fleksibilitet og variasjonsrikdom. Serien tilbyr et bredt spekter av moduler som kan kombineres på utallige måter, slik at du kan skape din ideelle loungegruppe. Enten du foretrekker en stor hjørnesofa eller en intim sittegruppe, lar Villac Sofabord deg utforske og tilpasse din utendørsinnredning etter eget ønske.

Holdbart og vedlikeholdsfritt

Kvaliteten på materialene sikrer at Villac Sofabord ikke bare ser godt ut, men også varer lenge. Den pulverlakkerte aluminiumen tilbyr overlegen beskyttelse mot rust og slitasje, og krever minimalt med vedlikehold. En enkel rengjøring med såpevann er alt som trengs for å holde bordet i topp stand gjennom sesongene.

En stilfull tilføyelse til enhver uteplass

Villac Sofabord er mer enn bare et møbel; det er en investering i din utendørs livsstil. Med sitt tidløse design og robuste konstruksjon, tilbyr bordet en perfekt balanse mellom form og funksjon, og gjør uteplassen din til et stilfullt og innbydende sted å være.

Varenummer: BF10802701153

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
88
cm
Bredde
88
cm
Høyde
46
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
10
kg
Totalvolum
0,0891
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
90
cm
Kolli 1 - Volum
0,0891
Kolli 1 - Vekt
10
kg
Kolli 1 - Bredde
90
cm

I denne serien