Brafab

Brafab Talance Sofabord

Talance Sofabord fra Brafab: En moderne touch til uteplassen din! Introduserer Talance Sofabord fra Brafab, en stilfull og funksjonell tilføyelse til ...
Les mer
  • Tidløst design som varer sesong etter sesong
  • Passer til mange soffagrupper og lenestoler
  • Robust aluminiumsstativ

Talance Sofabord fra Brafab: En moderne touch til uteplassen din!

Introduserer Talance Sofabord fra Brafab, en stilfull og funksjonell tilføyelse til ethvert uterom. Med sitt rektangulære design og allsidighet, passer dette sofabordet perfekt sammen med et bredt utvalg av soffagrupper og lenestoler fra Brafab. Talance serien er skapt for å komplementere din utendørs stil, uansett om du søker et moderne eller mer tradisjonelt uttrykk.

Design og dimensjoner

Talance Sofabord måler 79 cm i lengde, 79 cm i bredde og står 45 cm høyt, noe som gjør det til et ideelt midtpunkt for samlinger i uterommet. Dens kompakte størrelse balanseres vakkert med dets romslige overflate, som gir god plass til alt fra dine favorittdrikker til dekorative elementer.

Robust og værbestandig

Bordet har et elegant stativ i aluminium med en attraktiv Khaki-farge, som ikke bare ser bra ut, men også garanterer lang levetid og stabilitet. Bordsskiven i laminat er spesielt utvalgt for sin høye tålighet mot vær og vind, og kommer i en sofistikert beige/terrazzo-farge som enkelt smelter inn i et hvert uterom.

Estetikk møter funksjonalitet

Med Talance Sofabord, får du det beste fra to verdener – enestående estetikk og uovertruffen funksjonalitet. Dette bordet er ikke bare et blikkfang; det er også utformet for å motstå elementene, noe som betyr at det vil beholde sin skjønnhet og funksjon sesong etter sesong.

Perfekt for alle uteplasser

Uansett om du har en stor terrasse eller en koselig balkong, vil Talance Sofabord fra Brafab løfte uterommet ditt. Dets tidløse design og holdbare materialer gjør det til en varig investering som du vil kunne nyte i mange år fremover.

Varenummer: BF10805877380

Mål

Farge
Khaki/Beige
Materiale
Laminat
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Khaki/Beige
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
79
cm
Bredde
79
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
11,3
kg
Totalvolum
0,07

Lignende produkter