Brafab

Brafab Belfort Sidebord

Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. De...
Les mer
  • Del av en større serie
  • Velg mellom sort eller hvit
  • Solid konstruksjon
Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. Der det følger med puter er disse i lysegrå polyester. Det finnes flere deler i Belfort serien som kan bestilles. Stoler, bord, en byggbar hjørnesofa, krakk, lykt, serveringsvogn, solseng, regulerbar 2-seter og stol er blant hovedkolleksjonen. Felles for hele serien er at det er satt fokus på solid kvalitet og høy sittekomfort.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Sete og rygg er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester. Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10801900092

Mål

Farge
Hvit
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
50 cm
Bredde
50 cm
Høyde
50 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
5,6 kg
Totalvolum
0,021632 m³
Kolli 1 - Høyde
8 cm
Kolli 1 - Lengde
52 cm
Kolli 1 - Volum
0,021632 m³
Kolli 1 - Vekt
5,6 kg
Kolli 1 - Bredde
52 cm