Brafab

Brafab Turin Spisebord

Turin Spisebord fra Brafab: En fleksibel løsning for alle uterom! Oppdag Turin Spisebord fra Brafab, en del av en innovativ serie med bord og stole...
Les mer
  • Perfekt for små og store uterom
  • Holdbar og naturlig vakker teak
  • Spar plass når det ikke er i bruk

Turin Spisebord fra Brafab: En fleksibel løsning for alle uterom!

Oppdag Turin Spisebord fra Brafab, en del av en innovativ serie med bord og stoler som tilbyr uovertruffen fleksibilitet og stil. Dette unike spisebordet, kjent for sin enkelhet og funksjonalitet, er perfekt for alle som setter pris på kvalitet og allsidighet i sine utemøbler. Laget av høykvalitets teak, representerer Turin en kombinasjon av holdbarhet og naturlig skjønnhet.

Umiddelbar brukervennlighet og enkel lagring

Turin Spisebord er fabrikkmontert og klar til bruk umiddelbart etter ankomst. Dets innovative design gjør det enkelt å folde sammen, noe som gjør det ideelt for små uterom eller balkonger. Denne funksjonen tilbyr også praktisk lagring når bordet ikke er i bruk.

Tilpasset til dine behov: Fra kompakt til romslig

Turin serien tilbyr bord i både firkantet og rund form, samt et smart klaffbord som kan utvides fra 20 cm til en imponerende lengde på 146 cm. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt å tilpasse bordet til ulike anledninger og antall gjester.

Vedlikehold og lang levetid

Med riktig vedlikehold vil ditt Turin Spisebord vare i mange år. Vi anbefaler å olje teakmøblene en eller flere ganger i året for å bevare eller mørkne treverkets naturlige farge. Uten olje, vil teaken over tid utvikle en elegant grå patina.

Perfekt for ethvert uterom

Enten du har en romslig hage, en koselig terrasse eller en liten balkong, er Turin Spisebord et ideelt valg. Dets elegante design og funksjonalitet gjør det til en attraktiv tilføyelse til ethvert uterom.

Varenummer: BF10800514015

Mål

Farge
Teak Natur
Materiale
Teak
Materiale ben
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
100
cm
Høyde
74
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
18
kg
Totalvolum
0,145656
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Lengde
119
cm
Kolli 1 - Volum
0,145656
Kolli 1 - Vekt
18
kg
Kolli 1 - Bredde
102
cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter